Adela Klobučar preminula je u 29. godini nakon borbe s teškom bolešću.

Galerija


Naša domaća manekenka i blogerica Adela Klobučar preminula je u 29. godini života nakon kratke i teške bolesti, prenosi Story.hr.

Adela je prije godinu dana saznala da boluje od karcinoma dojke, a svoju hrabru borbu s teškom bolešću dijelila je i opisivala putem društvenih mreža. Iako nije gubila optimizam i veliku želju za životom, bolest je nažalost bila jača od nje.

"Za dijagnozu sam saznala prije pet mjeseci, neposredno nakon 27. rođendana. Krajem ljeta primijetila sam kvržicu u dojci za koju se, nakon ultrazvuka i punkcije, uspostavilo da se radi o zloćudnom karcinomu dojke. Vrlo brzo nakon uspostavljanja dijagnoze počele su i kemoterapije, njih ukupno šesnaest. Trenutno mi je preostalo primiti još šest kemoterapija, što znači da je dobar dio ovog dijela liječenja iza mene. Na sreću ih odlično podnosim, iako su prisutne brojne nuspojave koje su jednostavno neizbježne prilikom primjene ovakvih lijekova. Fokusirana sam na zdravlje pa svi izazovi lakše i brže prođu", izjavila je Adela u ožujku prošle godine za Story.hr.

Svoju posljednju objavu na Instagramu objavila je 1. siječnja u kojoj se osvrnula na prošlih 365 dana koji su za nju bili iznimno teški. 

"Rekla bih im da nije ni moguće ni humano da to sve jedno tijelo i um izdrži u 365 dana. I nije. Ali ljudski duh je nesalomljiv. Ne znam kako vi, ali ja znam tko je zaslužio naj*ebeniji život.. E pa živote, tu sam. Klasična fotka s prošle Stare godine koju si frendica i ja šaljemo već godinama. 2020. bila si teška, ali vraški dobro sam te iznjiela na leđima. Mogu ja još, ali za prvih 28. godina života pliiiiiiz STOP!
Nisam ja baš žena od čelika", napisala je tada Adela. 

Putem društvenih mreža od nje se opraštaju brojni prijatelji i pratitelji, među kojima i pjevačica Sara Spinčić i voditeljica Katarina Moškatelo.

"Predobra, ambiciozna, uvijek pozitivna i prije i za vrijeme bolesti. Kada s ovog svijeta odlaze veliki ljudi, onda je znak da nešto zaista ne valja. Jedna od duša svijeta modelinga, prva kolegica. Žena koja je rušila brojne stereotipe. Svima nama će faliti osmijeh, mudrost i ljepota", napisala je Sara.

Princ Philip inzistirao je na jednoj stvari kad je njegov sprovod u pitanju, kraljica bi se trebala uskoro obratiti naciji

Princ Harry vraća se kući da bude uz obitelj nakon djedove smrti, ali sve su oči sada uprte u samo jednu osobu