Glumica Mya-Lecia Naylor preminula je 7. travnja u dobi od svega 16 godina.

Galerija


CBBC zvijezda umrla je prerano.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Nitko ne može biti Patsy dok sam ja živa' Slika nije dostupna Olimpijski plamen poslužio joj kao upaljač

Kako je potvrđeno britanskom The Mirroru, mlada glumica Mya-Lecia Naylor preminula je 7. travnja u dobi od svega 16 godina.

Uzrok smrti još uvijek nije poznat, a Mya-Lecia poznata je po ulogama u CBBC serijama "Millie Inbetween", "Almost Never", ali i hit seriji "Absolutely Fabulous", što je bilo njezino prvo pojavljivanje pred kamerama davne 2004. godine.

Ubrzo se oglasio i CBBC. "U velikoj tuzi javljamo da je naša glumica Mya-Lecia preminula. Bila je voljeni dio BBC Children's obitelji i nevjerojatno talentirana glumica, pjevačica i plesačica. Jako će nam nedostajati te šaljemo puno ljubavi njezinoj obitelji i prijateljima", stoji u službenoj objavi.

Također, u istoj objavi stoji sljedeće: "Znamo kako je ova informacija izrazito uznemirujuća, no važno je da s prijateljima ili nekim odraslim porazgovarate o tome kako se osjećate. Ako vodite borbu te se nemate kome obratiti, možete nazvati liniju za pomoć djeci", što je bacilo opravdanu sumnju kako je mlada glumica podignula ruku na sebe.

Između 2004. i 2011. godine mlada je glumica uzela veliku stanku od glume, no vratila se u velikom stilu s nekoliko glavnih i upečatljivih uloga u serijama. Pojavila se i u nekoliko filmova kao što su "Cloud Atlas" i "Code Red".

Također, Mya-Lecia bila je članica benda N' bandits.

Počivala u miru! 

 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.

U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.

Ako ste dijete nazovite na besplatni broj 116-111.

A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danm od 9-20h.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA je udruga koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

Modrice i počupana kosa: Procurile fotografije horora koji je glumica navodno prolazila s bivšim suprugom