Željko Bebek
Željko Bebek

Željko Bebek predstavlja spot za pjesmu ''Tajno'' čiji je autor Darko Bakić, dok aranžman potpisuje Branimir Mihaljević


Nova Bebekova pjesma ''Tajno'' već je šesti singl s jednog od najprodavanijih albuma prošle godine “Ono nešto naše”, koji je prošli mjesec na dodjeli glazbene nagrade Porin okrunjen i naslovom najboljeg albuma zabavne glazbe 2017. godine.

Vezani članci Mate Bulić - 4 Legendarni pjevač objavio fotografiju s kolegom, pa pitao fanove prepoznaju li ih: "Tko ne bi dva kralja" Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Parovi koje dijeli velika razlika u godinama: Čija je ljubavna priča zbog 24 godine razlike naišla na osude?

Autor pjesme je osnivač i pjevač zagrebačke pop rock grupe Buđenje, Darko Bakić, dok aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, Bebekov stalni suradnik i glazbeni producent njegovog aktualnog albuma.

U spotu su korišteni kadrovi s koncerta u Ciboni, 8. ožujka, kojim je započela velika turneja ''Ono nešto naše 2018”.

Željko Bebek
Željko Bebek

Turneja se nakon Zagreba spektakularno nastavila u Osijeku i Splitu, a sljedećeg tjedna Bebek će nastupiti u rasprodanom Sava centru u Beogradu. Za montažu spota “Tajno” pobrinuo se Marko Zeljković, najpoznatiji po spotovima za bend Opća Opasnost. Bebek će s pjesmom “Tajno” nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, koji će se održati 8. i 9. lipnja 2018.