Željko Bebek
Željko Bebek

Željko Bebek predstavlja spot za pjesmu ''Tajno'' čiji je autor Darko Bakić, dok aranžman potpisuje Branimir Mihaljević


Nova Bebekova pjesma ''Tajno'' već je šesti singl s jednog od najprodavanijih albuma prošle godine “Ono nešto naše”, koji je prošli mjesec na dodjeli glazbene nagrade Porin okrunjen i naslovom najboljeg albuma zabavne glazbe 2017. godine.

Vezani članci Severina (Foto: Danilo Pavlović) Fanovi kažu da Seve ima novi hit, a ona pjeva: ''Dobra sam od nazad, dobra naprijed, dobra sa svih strana'' Željko Bebek (Foto: Instagram) Ljubavna priča Bebeka i njegove Ružice traje već 21 godinu, a kemije među njima još nije nestalo

Autor pjesme je osnivač i pjevač zagrebačke pop rock grupe Buđenje, Darko Bakić, dok aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, Bebekov stalni suradnik i glazbeni producent njegovog aktualnog albuma.

U spotu su korišteni kadrovi s koncerta u Ciboni, 8. ožujka, kojim je započela velika turneja ''Ono nešto naše 2018”.

Željko Bebek
Željko Bebek

Turneja se nakon Zagreba spektakularno nastavila u Osijeku i Splitu, a sljedećeg tjedna Bebek će nastupiti u rasprodanom Sava centru u Beogradu. Za montažu spota “Tajno” pobrinuo se Marko Zeljković, najpoznatiji po spotovima za bend Opća Opasnost. Bebek će s pjesmom “Tajno” nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, koji će se održati 8. i 9. lipnja 2018.