'Dubrovačka trilogija'

Party nakon premijere: Glumačka krema i poznati gosti u Dubrovniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dubrovnik je pun turista, ali i poznatih gostiju.

Na premijeri 'Dubrovačke trilogije' skupilo se poznatih gostiju. Premijera predstave koju je režirao Staša Zurovac održana je u Kneževom dvoru, a  drama Ive Vojnovića izvedena je nakon punih 16 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Dečki se odlično slažu Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar uživali u Dubrovniku, nogometaš se više družio s njezinim kolegom

Premijera kontroverznih 'Elementarnih čestica' u Dubrovniku: 'Predstava govori o našoj suvremenosti'

Festivalski dramski ansambl sastavljen od najboljih glumaca hrvatskog glumišta, doajena i perspektivnih studenata, čine:

Mislav Čavajda koji igra u sva tri dijela i to Orsata, kapetana Lasića i Tudizija; Jadranka Đokić koja također igra u sva tri dijela i to Dešu, Pavlu i barunicu Lidiju; Judita Franković u ulogama Kristine, Ore i Ide; Milka Podrug Kokotović Orsatovaje tetka Ane Menze-Bobali, Dubravka Miletić je Mare Beneša u 'Sutonu' dok Doris Šarić Kukuljica igra gospođu Maru u 'Na taraci', a Boris Svrtan kneza u 'Allons enfants!' te gospara Lukšu u 'Na taraci'.

Na after partyiju je bilo zabavno, pa su dobro raspoloženi gosti i glumci nazdravili uspjehu.  'Dubrovačka trilogija' na programu 66. Dubrovačkih ljetnih igara još 11., 12. i 13. Kolovoza, a ulaznice za sve izvedbe su rasprodane.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene