Dubrovnik je pun turista, ali i poznatih gostiju.


Na premijeri 'Dubrovačke trilogije' skupilo se poznatih gostiju. Premijera predstave koju je režirao Staša Zurovac održana je u Kneževom dvoru, a  drama Ive Vojnovića izvedena je nakon punih 16 godina.

Premijera kontroverznih 'Elementarnih čestica' u Dubrovniku: 'Predstava govori o našoj suvremenosti'

Vezani članci Cabaret - Koncert za žlice i gitaru (Foto: Teatar Exit) Otkačeni cabaret neobičnih instrumenata koji će vam barem na jednu večer odagnati sve brige Vili Matula (Foto: Matija Habljak/Pixsell) Predstava koja otkriva kako to izgleda kada njemački barun pokori Orijent u stilu Nicka Praskatona

Festivalski dramski ansambl sastavljen od najboljih glumaca hrvatskog glumišta, doajena i perspektivnih studenata, čine:

Mislav Čavajda koji igra u sva tri dijela i to Orsata, kapetana Lasića i Tudizija; Jadranka Đokić koja također igra u sva tri dijela i to Dešu, Pavlu i barunicu Lidiju; Judita Franković u ulogama Kristine, Ore i Ide; Milka Podrug Kokotović Orsatovaje tetka Ane Menze-Bobali, Dubravka Miletić je Mare Beneša u 'Sutonu' dok Doris Šarić Kukuljica igra gospođu Maru u 'Na taraci', a Boris Svrtan kneza u 'Allons enfants!' te gospara Lukšu u 'Na taraci'.

Na after partyiju je bilo zabavno, pa su dobro raspoloženi gosti i glumci nazdravili uspjehu.  'Dubrovačka trilogija' na programu 66. Dubrovačkih ljetnih igara još 11., 12. i 13. Kolovoza, a ulaznice za sve izvedbe su rasprodane.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook