Priča se

Čudni komentari i nestala fotografija: Najmlađa milijarderka prekinula s ocem svog djeteta?

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Getty Images) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Getty Images) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kylie Jenner i reper Travis Scott zajedno su od 2017. godine te imaju kćerkicu Stormi.

Najmlađa milijarderka na svijetu s tri stvari je potaknula šuškanja kako je prekinula s ocem svog djeteta.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Nitko nije vjerovao u njih Nakon prve zajedničke večeri krenula je s njim na turneju, a za mjesec dana bila je trudna

Kylie Jenner i reper Travis Scott zajedno su od 2017. godine kada su se upoznali na slavnom festivalu Coachella na kojem je on nastupao u sklopu svoje turneje. Kylie je tada friško prekinula s reperom Tygom, a istu je večer krenula s Travisom na ostatak turneje, jer kako je sama otkrila, bila je to ljubav na prvi pogled.

Svega nekoliko tjedana nakon fatalnog susreta, Kylie je zatrudnjela, a kćerkica Stormi Webster na svijet je stigla u ožujku 2018. godine. Par je ove godine slovio kao jedan od najstabilnijih te se šuškalo kako je samo pitanje vremena kada će stati pred oltar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

No počelo se šuškati kako je par prekinuo i to zbog tri traga. Prvi je fotografija Kylie ispred ogledala u crnom od glave do pete pored koje je napisala "ovo nije igra, dečko".

Drugi je komentar njezine bliske prijateljice Yris Palmer koja joj je poručila da je "napravljena za solo igru".

I posljednji i po mnogima najbitniji dokaz za prekid jest činjenica da je na polici u tom djelu njezine vile uvijek dosad stajala uokvirena Travisova fotografija koja je odjednom nestala. Par je još nedavno pozirao za slavni časopis Playboy u kojem je Kylie pokazala sve tjelesne atribute i to doslovno.

Ipak, treba naglasiti i kako su reality sestre Jenner-Kardashian maherice u manipuliranju javnosti, a znatiželja iste od njih je napravila milijunašice i milijarderke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Tako je zanimljiv podatak kako marketing najmlađe sestre Kylie za njezinu beauty brand Kylie Cosmetics ne košta doslovno nešto, jer svu promociju odrađuje ona sama, njezina obitelj i poznate prijateljice koje su uz nju također postala "vruća roba"

Tako je ovo možda samo još jedan način promocije nečega sasvim drugoga osim činjenice da je ponovno na ljubavnom tržištu.  

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) +7 Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Celebrity Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene