Gigi Hadid i Tyler Cameron prekinuli su ljubavnu vezu nakon samo dva zajednička mjeseca.

Galerija


Ljubavna veza između jednih od najpopularnijih modela današnjice Tylera Camerona i Gigi Hadid došla je kraju nakon samo dva mjeseca, prenosi Entertainment Tonight.

Vezani članci Gigi Hadid i Zayn Malik Pokazala prsten i pokrenula glasine da se zaručila s ocem svog djeteta nakon što su ljubavi dali drugu šansu Gigi Hadid i Zayn Malik Sreći pjevača i poznate manekenke nema kraja, dirljivim objavama otkrili da su postali roditelji

Par je u javnosti prvi put zajedno viđen u kolovozu ove godine, a sve donedavno bili su nerazdvojni, usredotočeni jedno na drugo kao da nitko drugi osim njih ne postoji na cijelom svijetu. Njima bliski izvori potvrđivali su medijima kako je par zaista zaljubljen te da je Gigi opčinjena njime.

No vijest o prekidu potvrdio je sam Tyler, koji je izjavio za E! kako mu je Gigi samo prijateljica.

"Družili smo se neko vrijeme, ona mi je prijateljica. Trenutačno je u Parizu, odrađuje neke poslove i to radi super" izjavio je.

Maneken pokušava privatni život držati daleko od očiju javnosti pa je izjavio kako njega i Gigi veže samo prijateljstvo.

"Jednostavno smo tu gdje jesmo. Naša veza ne treba biti javna. Ona je dobra osoba, sjajna osoba i družimo se kao prijatelji. Trenutačno sam u fazi u kojoj ne volim pričati o vezama. Imao sam nekoliko veza za koje je javnost znala, ali sada pokušavam to zadržati za sebe i u ovom trenutku nisam zaljubljen ni u koga. Zaljubljen sam u samog sebe", objasnio je Tyler.

Tyler je bio prvi muškarac s kojim je Gigi bila nakon prekida s glazbenikom Zaynom Malikom

Najmlađa milijarderka na vjenčanje stigla u haljini koja ju je uvalila u nevolje: "Nemaš poštovanja"