Nije potrajalo

Prekinuli vezu nakon dva mjeseca: Ona je njime bila opčinjena, a on je nju nazvao - prijateljicom

Gigi Hadid i Tyler Cameron (Foto: Profimedia) Gigi Hadid i Tyler Cameron (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid i Tyler Cameron (Foto: Profimedia) Gigi Hadid i Tyler Cameron (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: Getty Images) Gigi Hadid (Foto: Getty Images) Gigi Hadid (Foto: AFP) Tyler Cameron (Foto: Getty Images) Tyler Cameron (Foto: Getty Images) Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: AFP) +0 Gigi Hadid (Foto: AFP) Galerija

Gigi Hadid i Tyler Cameron prekinuli su ljubavnu vezu nakon samo dva zajednička mjeseca.

Ljubavna veza između jednih od najpopularnijih modela današnjice Tylera Camerona i Gigi Hadid došla je kraju nakon samo dva mjeseca, prenosi Entertainment Tonight.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Što se tu događa? Još nedavno je prisno grlio bivšu partnericu, no ovih je dana već dva puta uhvaćen u društvu nove ljepotice

Par je u javnosti prvi put zajedno viđen u kolovozu ove godine, a sve donedavno bili su nerazdvojni, usredotočeni jedno na drugo kao da nitko drugi osim njih ne postoji na cijelom svijetu. Njima bliski izvori potvrđivali su medijima kako je par zaista zaljubljen te da je Gigi opčinjena njime.

No vijest o prekidu potvrdio je sam Tyler, koji je izjavio za E! kako mu je Gigi samo prijateljica.

"Družili smo se neko vrijeme, ona mi je prijateljica. Trenutačno je u Parizu, odrađuje neke poslove i to radi super" izjavio je.

Maneken pokušava privatni život držati daleko od očiju javnosti pa je izjavio kako njega i Gigi veže samo prijateljstvo.

"Jednostavno smo tu gdje jesmo. Naša veza ne treba biti javna. Ona je dobra osoba, sjajna osoba i družimo se kao prijatelji. Trenutačno sam u fazi u kojoj ne volim pričati o vezama. Imao sam nekoliko veza za koje je javnost znala, ali sada pokušavam to zadržati za sebe i u ovom trenutku nisam zaljubljen ni u koga. Zaljubljen sam u samog sebe", objasnio je Tyler.

Tyler je bio prvi muškarac s kojim je Gigi bila nakon prekida s glazbenikom Zaynom Malikom

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +4 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Najmlađa milijarderka na vjenčanje stigla u haljini koja ju je uvalila u nevolje: "Nemaš poštovanja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene