Cara Santana i Jesse Metcalfe proveli su zajedno ukupno 13 godina, zaruke su pale 2016. godine, no umjesto vjenčanja uslijedio je prekid.

Galerija


Glumački par Cara Santana i Jesse Metcalfe odlučili su se krenuti različitim putevima nakon 13 zajedničkih godina.

Vezani članci Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Voljeli su se osam godina, ona mu je oprostila čak i nevjeru, no sad je svemu iznenada došao kraj Ella Dvornik Ella & Charles: Prekinuli prije vjenčanja?!

Glumica i modna blogerica te holivudski ljepotan najpoznatiji po ulozi seksi vrtlara u seriji "Očajne kućanice" prekinuli su zaruke svega nekoliko dana nakon što su Jessea uhvatili s dvije različite žene u prisnim izlascima.

Tako se Jesse prošlog vikenda zabavljao s mađarskim modelom Livijom Pillmannom na romantičnoj večeri, a zatim i na ručku, dok je ovoga tjedna viđen u jednom baru u Los Angelesu s nepoznatom plavušom s kojom je zagrljen otišao u nepoznatom smjeru.

Njegova bivša zaručnica je nakon toga viđena sama u šetnji s velikim osmijehom na licu te bez dijamantnog prstena, a nekoliko je različitih izvora potvrdilo prekid popularnog para.

Ubrzo se saznalo kako je nepoznata plavuša australska glumica Jade Albany Pietrantonio, pa se čini kako Jesse ne gubi vrijeme, već se opasno bacio u potragu nove partnerice ili samo malo zabave kako bi zaboravio na propale zaruke.

Ipak, Cara je navodno bila šokirano i duboko povrijeđena fotografijama na kojima se nalazila tada još uvijek njezin zaručnik, a zatim ga je i ostavila. I njezina bliska prijateljica Olivia Culpo brzo se poslužila društvenim mrežama kako bi bacila mrlju na Jessea.

"Nemojte varati, nitko ne voli varalice", znakovito je poručila.

Bivši par još uvijek se nije konkretno oglašavao u vezi prekida, no fotografije često govore 1000 riječi.

Slučajno ili namjerno? Stjepan Hauser otkrio s kime uživa na egzotičnim Maldivima