Pregled vikenda

Vidjeli smo princa, a oni ne žele vidjeti nju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Protekli vikend bio je pun događanja, od toga da smo vidjeli princa Georgea do novih detalja oko vjenčanja Kim i Kanyea.

Osvanuo je novi prirodan i intiman portret koji po prvi put pokazuje nešto osobnosti mladog princa Georgea. Kenstingtonska palača objavila je novu fotografiju mlade kraljevske obiteljina kojoj Kate i princ William poziraju sa 8-mjesečnim sinčićem Georgeom i koker španijelom Lupom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

FOTO Kao prava 'opaka domina' utegnula se u kožu!

Oduvijek vas je zanimalo kako izgleda prava tučnjava jastucima?
Maja Šuput ostvarila je i tu maštariju objavivši video sa snimanja spota za pjesmu 'Djevojačko veče'.

Bivša zvijezda 'Dinastije' Kate O'Mara preminula je u 74. godini života, rekao je njezin agent. O'Mara je poznata po ulozi sestre Alexis Colby, Cassandre Morrell, a glumila je i u serijama 'Doctor Who, Howard's Way' i 'Triangle'.

'Sjajna zvijezda se ugasila i Kate će nedostajati svima koji su je znali i radili s njom', rekao je agent.

Prvo su američki mediji pisali kako je Kanye West ljubomoran na poslovnu vezu njegove zaručnice Kim Kardashian i Chrisa Browna, a sada navodno razmišlja o tome da ne pozove slavnu voditeljicu Oprah Winfreyna njihovo vjenčanje.

'Kanye ne želi da ih Oprah zasjeni svojom pojavom! On stvarno misli da će mu Oprah ukrasti svu pažnju i da će svi uzvanici pričati samo o njoj, a ne o njima', otkrio je izvor.

Iako je Paul Walker ostavio oporuku tko će dobiti skrbništvo nad Meadow, došlo je do problema. Cheryl Walker, majka preminulog Paula Walkera, tri mjeseca prije strašne nesreće uzela je k sebi 15-godišnju kćer preminulog glumca. Nakon smrti glumca, Meadowina majka Rebecca Soteros došla je brinuti se

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene