Ispričala se na Instagramu

Nina kasnila pola sata: 'Razlog je vrlo banalan...'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svečani prijem kod Predsjednika Republike, događaja na koji je popularna pjevačica kasnila, nije protekao po planu. Nina Badrić je i objasnila što se dogodilo.

Pjevačica Nina Badrić kasnila je pola sata na dodjelu priznanja u povodu 8. europskog tjedna prevencije raka vrata maternice, koja se održala u Uredu Predsjednika Republike.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Koncert prije 11 godina promijenio joj je život!

Slavna pjevačica nakon dolaska i odrađenog previđenog protokola, osobno se ispričala Predsjedniku i svim uzvanicima, a potom i svim prisutnim novinarima.

Objasnila je kako se poskliznula i zaprljala haljinu te se morala vratiti kući presvući u suhu odjeću.

Osim Predsjednika Josipovića i ostalih uglednika, popularnu je pjevačicu čekalo i izaslanstvo Europske asocijacije za borbu protiv raka vrata maternice kao i predstavnici udruge 'Sve za nju' - Udruge žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja.

Slavnoj je pjevačici, kao i predstavnicima Udruge 'Sve za nju' uručeno priznanje 'Biser mudrosti' zbog njihovih zasluga u promicanju borbe protiv te zloćudne bolesti.

Nina se i ispričala putem Instagrama te poručila: 'Dragi moji! Svima se ispričavam što sam kasnila na svečanost u Predsjedničkom uredu. Nikako mi nije bila namjera izazvati na tako neprimjeren način pažnju, a još manje pustiti drage mi ljude da čekaju.

Srećom stigla sam i sve je bilo obavljeno kako je i predviđeno. Razlog je vrlo banalan ali za ovo vrijeme nažalost prečest. Zbog zaleđenih stepenica i prilaza kući nesretno sam pala, poderala haljinu i udarila koljeno.Tako je ta neplanirana nezgoda jedini razlog kašnjenju.

U svakom slučaju hvala svima na razumijevanju, a još više na podršci. Sve je u redu. Živa sam i zdrava, oblog je na koljenu i brzo sam ko 'nova''.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene