Dan nakon što je uživala na koncertu Prljavog kazališta, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom privatno je otputovala u London.

Galerija


Dan nakon što se zabavljala na velikom koncertu Prljavog kazališta u zagrebačkoj Areni, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otputovala je u London.

Vezani članci meg ryan Pogledajte kako danas izgleda glumica koja je nekad talentom i ljepotom sve osvajala, operacije su je puno promijenile Slika nije dostupna Oduševio publiku: nastupao u Londonu i Cardiffu

No ovo nije još jedno njezino službeno putovanje, već privatno, i to sa suprugom Jakovom Kitarovićem povodom njegovog rođendana.

"Osobni poklon Jakovu za rođendan. Ležerni put u London. Nastavak slijedi...", napisala je predsjednica pored fotografije na kojoj nasmiješeni supružnici poziraju u Zračnoj luci Franje Tuđmana.

Ponovno, oduševila je još jednom ležernom kombinacijom traperica i kožne jakne, baš kao što je to učinila i na spomenutom koncertu na kojem je legendarni domaći sastav proslavio 30 godina od spektakularnog koncerta na Trgu bana Josipa Jelačića.

Predsjednica je pored fotografije iz zračne luke napisala i "putovanje u London" te "obitelj".

Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku