To što su poznati i slavni, imaju debele bankovne račune, ne znači da su nedodirljivi i iznad zakona!


Bill Gates, jedan je od najbogatijih ljudi na svijetu ali to ne znači da nije sklon nestašlucima i kršenju zakona. Naime, Bill je prvi puta uhapšen 1975. zbog vožnje bez vozačke dozvole i prekoračenja brzine. To ga nije naučilo pameti pa je dvije godine kasnije ponovo uhićen zbog iste stvari!

Policija uhitila slavnog pjevača!

Vezani članci Autoškola Instruktor vožnje u podne pijan davao instrukcije, uhićen je Pronađena droga, oružje i eksploziv - 1 Pronađena droga, oružje i eksploziv: U Trogiru uhićen 42-godišnjak

Will Smith nije uvijek bio glamurozan kao danas. Prije nego je postao glumac, Will je povezan s nekoliko nasilnih tuča. Njegov je tjelohranitelj 1989. godine, navodno prebio jednog glazbenog producenta do te mjere da je čovjek ostao polu slijep i nepokretan. Will je priznao da je bio nazočan dok se nemili događaj odvijano, no na kraju je oslobođen svih optužbi.

Kiefer Sutherland je zbog problema s alkoholom živio vrlo rizičnim životom. Zbog vožnje u pijanom stanju policija ga je privodila čak četiri puta. Neki uistinu ne uče na greškama. Kiefer je zbog svojih prekršaja odležao 48 dana.

Bruno Mars već je bio poznat kao tekstopisac i glazbeni producent ali ne i kao pjevač, kada je 2010. uhićen zbog posjedovanja kokaina. Bruno je izbjegao suđenje priznavanjem krivice. Sud mu je odredio kaznu od 2000 dolara i 200 sati društveno korisnog rada. Nakon toga prijava protiv Marsa je povučena. 

Ovo su tek neka imena s liste zločestih celebrityja, ima ih daleko više.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook