Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Estetske nesavršenosti smetaju svima, a neki doista i odluče nešto promijeniti.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Mladost nikada nije bila toliko na cijeni kao dana. Iako mnogi skrivaju svoje korekcije, neka od poznatih lica nemaju problema s time. Posebno kada je riječ o liposukciji koja je uzadnje vrijeme podigla mnogo pažnje nakon niza problema, a majka Kanyea Westa je i umrla od posljedica komplikacija.

>> (Pre)mladolik izgled potpuno iznenadio: Gotovo je ista 30 godina!

Vezani članci Ella i Danijela Dvornik - 3 Pojavile se stare fotografije Elle i Danijele Dvornik: Pogledajte kako su majka i kći izgledale prije 15 godina Plastične operacije Njihovo je tijelo poput jeftinih gaća: 90 posto sintetika i pucaju po šavovima

Jedna od poznalih s naše estrade koji su isprobali liposukciju je udovica kralja funka Dine Dvornika, Danijela Dvornik koja je napravila dvije liposukcije (bedara, trbuha i podbratka) i operaciju nosa.

'Nakon porođaja mi je ostao višak kilograma koji nisam uspijevala skinuti ni dijetom ni vježbanjem, a željela sam biti vitka kao prije. Dino je bio uz mene i odveo me na zahvat. Buđenje iz narkoze nije baš najugodnije, ali nekoliko sati kasnije bilo je sve u redu', rekla je Danijela za Gloriju. Danas kaže kako bi dva puta razmislila prije nego li se odlučila na operaciju, jer je starija i svjesnija rizika. 'Ponosno nosim svoje godine uz poneku inekciju za zaglađivanje bora', kaže Danijela.

Jedan od najvećih muških pobornika estetskih zahvata s naše estrade, Boris Kosmač, otkrio je zašto je postao rekorder po broju liposukcija. 'Oduvijek sam imao problema sa suvišnim kilogramima, a kako sam veliki hedonist, liposukcija mi se činila najboljim načinom da ih se riješim. Ne mogu reći da me nije bilo strah, upoznat sam bio s rizicima, no mojih 95 kilograma na 172 centimetra visine bili su dovoljan motiv', rekao je pjevač-imitator za Gloriju.

No, kako se nije pridržavao preporuke da pripazi na prehranu i bavi se tjelesnom aktivnošću, kile su se vratile. Tri godine kasnije već je ponovio zahvat, u Zurichu, uz pet puta veću cijenu nego u Zagrebu što će reći da je platio 15.000 eura. Treću je obavio nakon devet godina u Zagrebu, 2008. obavio je i četvrtu, a sada zdravije živi i napokon je zadovoljan.

>> Iskusili su na vlastitoj koži: Plastične operacije opasne po život!

I Marina Tomašević probala je liposukciju prije 20 godina. Ona je među prvima na našoj estradi priznala zahvat. 'Nakon liposukcije napokon sam mogla obući minicu i traperice te bez snebivanja skinuti u kupaći kostim. Da zatreba, ponovila bih je', kaže 51-godišnja pjevačica.

I 33-godišnja glumica Ana Begić Tahiri razmišljala je o liposukciji, no na kraju je odustala. 'Informirala sam se putem interneta i slušajući iskustva poznanica, no kad sam pročitala da je Usherova supruga imala srčani udar nakon liposukcije i da su nakon zahvata zabilježeni i smrtni slučajevi, uhvatila me panika.

'Odlučila sam da ipak neću pod nož ako ne trebam, jer liposukcija neće riješiti moje probleme: morat ću se disciplinirati, promijeniti prehranu i način života', priznala je za Gloriju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook