Dok su neki glumci zapaženi kao tinedjžeri na ulici te su im odmah ponuđene prve uloge, prvi poslovi ovih glumačkih zvijezdi bili su u restoranima brze hrane.


Iako su neke zvijezde imale vrlo brz uspon u Hollywoodu, te su od prvih gaža i uloga si mogli platiti stanarinu i omogućiti dobar način života, neke druge slavne osobe imale su drugačije poslove. Ovo su zvijezde koje su prije slave radile u industriji brze hrane.

Sharon Stone

Vezani članci Jennifer Aniston Zbog jedne fotografije koju je Aniston objavila komentatori na društvenim mrežama uvjereni da je opet s Bradom Angelina Jolie i Brad Pitt Angelina se rješava uspomena na Brada, a od prodaje njegovog poklona mogla bi zaraditi više od 20 milijuna kuna

Prije nego što je dobila svoju prvu manekensku gažu i ulogu u filmu 'Sirove strasti', koja ju je proslavila kao je od najvećih holivudskih seks simbola, prekrasna Sharon kao tinejdžerka je radila u jednom McDonald's-u u Pennsylvaniji.

Brad Pitt

Svjetski poznati glumac nekoć je radio u meksičkom restoranu El Pollo Loco koji se specijalizira za jela od piletine. Naime, Pittov prvi posao je uključivao nošenje pilećeg kostima te pozdravljanje gostiju kokodakanjem na ulazu u restoran.

Queen Latifah

Slavna glumica i reperica već je s 15 godina počela raditi – pekla je hamburgere u lokalnom Burger Kingu. 'Ako smo brat i ja htjeli imati novac u džepovima, morali smo naći posao', izjavila je Latifah u jednom intervjuu.

James Franco

Prije nego što je zaradio zvjezdani status Franco je radio noćnu smjenu u McDonald's-u. 'Radio sam na drive-thru poziciji. U početku sam se suzdržavao od čitanja na poslu, ali uskoro sam počeo pričati s mušterijama na različitim naglascima. Tako sam vježbao za razne scene tijekom satova glume.'

Amy Adams

Danas se lijepa glumica može pohvaliti s čak pet nominacija za Oscara, a nekoć je radila u Hootersu, restoranu poznatom po tome što su konobarice osobito atraktivne te moraju nositi seksipilnu odjeću. Amy je tamo radila dok nije skupila 900 dolara, te si kupila rabljeni auto.