Liječnici su pokušali sve napraviti da spase život Đorđu Balaševiću, no nažalost nisu mu mogli nikako pomoći, a plakati nisu prestajali.

Galerija


Đorđe Balašević se prije odlaska u bolnicu liječio desetak dana kod kuće od upale pluća, prije nego mu se stanje naglo pogoršalo, no onda jei morao biti prebačen u bolnicu.

Vezani članci Đorđe Balašević Grob Đorđa Balaševića premješten 40 dana od njegove smrti, a stavljen je i simboličan natpis Jovana Balašević Balaševićeva kći pokazala grafit posvećen njezinom ocu, a obožavatelji pokojnog glazbenika znaju što znači

Liječnici su ga u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Mitrovici smjestili na odjel intenzivne njege gdje je bio u stabilnom stanju, no onda su ga prebacali na odjel gdje se nalaze bolesnici zaraženi koronavirusom, prenosi Kurir.

No onda mu se stanje naglo pogoršalo i morali su ga intubirati i staviti na respirator.

"Srce je otišlo ispod 50 otkucaja u minuti. Liječnici su mu odmah ugradili pejsmejker kojim se regulira srčani ritam. Ali, nažalost, nakon pola sata srce je stalo. Liječnici su ga sat i pol vremena pokušavali reanimirati. Radili su elektroškovi, adrenalin mu je davan bez prestanka, pokušavali su ga spasiti i plakali su svi kao kiša dok su se borili za njegov život. Ali spasa nije bilo. Ravna linija nije se pomaknula. Iako je svima bilo jasno da su ga izgubili, nisu odustajali. Dodavali su i dodavali adrenalin, ali na kraju su, shrvani, morali stati. Satima poslije toga svi su plakali", izjavio je neimenovani izvor za Kurir.

Đorđe Balašević preminuo je u 68. godini od posljedica upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus. Prije dvije godine doživio je infarkt nakon čega su mu liječnici ugradili stent.

Njegov posljednji ispraćaj vjerojatno će biti održan u ponedjeljak na groblju u Novom Sadu, gdje će biti proglašen i dan žalosti.

Đorđe je pomogao kćeri Bebi da prohoda nakon strašne nesreće, a onda je ispunio i ludo obećanje koje joj je dao

Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer