Poznate zvijezde došle su na bdijenje za preminulog glumca Philipa Seymoura Hoffmana


Mimi O'Donnell, dugogodišnja djevojka preminulog glumca Philipa Seymoura Hoffmana s kojim ima troje djece, pozvala je obitelj i prijatelje na bdijenje u čast preminulog glumca.

Vezani članci Slika nije dostupna Imate priliku živjeti u stanu preminulog glumca! Slika nije dostupna Napokon otkriven i pravi razlog smrti slavnog glumca

Billy Crudup, Amy Adams, Michelle Williams, Joaquin Phoenix, Ethan Hawke, Ben Stiller, Cate Blanchett, Diane Sawyer i brojna druga slavna imena došli su na bdijenje u New Yorku.

Billy Crudup i Justin Theroux stigli su među prvima, a odmah nakon njih i glumica Amy Adams. Mimi O'Donnell, odjevena u crno, došla je s njihovom djecom, Willom (5), Cooperom (10) i Tallulah (7).

Također im se pridružio i Hoffmanov najbolji prijatelj David Bar Katz, kojemu je glumac noć prije smrti poslao sms poruku 'Želiš li gledati drugo poluvrijeme utakmice', koju je ovaj vidio tek sutradan ujutro.

Mnoge slavne zvijezde također su posjetile njegovu djevojku ranije ovoga tjedna te joj izrazile sućut.

O'Donnell i Hoffman, koji su bili zajedno 14 godina i dobili troje djece, nisu živjeli zajedno kada je glumac preminuo, a ne zna se kada su se točno odlučili razdvojiti.

Sprovod će se održati u St. Ignatius of Loyola u New Yorku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook