Veronica Bielik stigla je u Hrvatsku sredinom lipnja, a istaknula je kako je sanjala o hrvatskoj obali četiri mjeseca.

Galerija


Atraktivna Poljakinja Veronica Bielik (26) i ove godine je na Jadranskoj obali i uživa u njezinim ljepotama dok istodobno uveseljava obožavatelje seksi fotografijama. 

Vezani članci Nove snimke kita kod Šolte (Snimili: Marin Nožina, Ante Copić) Apel Instituta Plavi svijet: "Pomozite nam pronaći velikog kita u Velebitskom kanalu!" Koronavirus, Hrvatska Turistički podaci za kolovoz bolji od očekivanja: Nijemaca i ovih turista više nego lani, Istra ima najviše noćenja

Diplomirana pravnica boravi u Hrvatskoj od 14. lipnja, a ne propušta pokazati svoje obline. "Sanjala sam o tome posljednja četiri mjeseca i konačno se ostvarilo. 18 sati u autu, ali sve to se isplatilo. Hrvatska je stvarno nešto posebno", napisala je Veronica kada je stigla. 

Dosad je posjetila Sukošan, Šibenik i Velu Luku, a s obzirom da ju na Instagramu prati 2.9 milijuna ljudi njezino oduševljenje je dobra reklama za hrvatski turizam. Veronica plovi našim morem i istaknula je u nedjelju da ostaje malo duže nego je planirala jer je sretna ovdje. 

Iako je diplomirala pravo, poljska ljepotica je shvatila da ju više zanima posao influencerice i njime se bavi od 2014. Na svom Instagramu promovira zdrav život i vježbanje za što je najbolja reklama njezino tijelo. 

Veronica je uživala u ljepotama Jadrana prošle godine u srpnju te isticala koliko joj se sviđa biti ovdje. 

Ona je kći skandalozne princeze koja ju je dobila s tjelohraniteljem, a on ju sramotio javno se ljubakajući s miss golih grudi