Eden Levine, influencerica bujnih oblina stigla je u Split i neplanirano završila na Ultri.

Galerija


Instagramuša veličanstvenih oblina Eden Levine stigla je u Split. 

Vezani članci Koronazabava na Trsteniku u Splitu Koronaparty u Splitu: Oko 200 ljudi kršilo epidemiološke mjere, reagirala i policija Splitska riva SDP objavio kandidata za gradonačelnika Splita, on odmah poručio: ''Vrijeme je da ponovno krene, raste i cvita''

Nakon glumaca i pjevača, došao je red i na influencere da malo reklamiraju Hrvatsku kao pravi turistički raj. Eden je tako stigla u Split i neplanirano završila na Ultri, gdje se odlično zabavila. 

Porijeklom iz Salvadora, ova bujna ljepotica pohvalila se na Instagramu pred svojih 1,7 milijuna pratitelja i obožavatelja da je "upravo sletjela u Hrvatsku". 

Potražila je savjet svojih fanova što da radi u Splitu pa su joj oni otkrili da se ondje trenutno održava festival Ultra. Potom ih je zamolila i da joj pomognu nabaviti ulaznice. "Nismo imale pojma da je Ultra ovaj vikend, ali sad očito moramo ići", rekla je u Instagram Storyju.

Do ulaznica nije došla, ali je, kako se kasnije pohvalila na društvenim mrežama, uspjela nabaviti propusnicu za izvođače.

Čitavu večer zabavljala se na splitskom Parku mladeži u minijaturnom bijelom topiću, i to tik uz pozornicu. Sudeći prema InstaStoryjima - odlično se provela. 

Bivša djevojka slavnog pjevača na plaži podsjetila zašto je u njoj tražio utjehu