Esada Okić, influencerica i fotografkinja iz Bosne i Hercegovine, na društvenim mrežama poznatija i kao Ters Bosanka, preminula je u 25. godini života prošle subote.

Galerija


Mlada Esada Okić, influencerica i fotografkinja iz Bosne i Hercegovine, na društvenim mrežama poznatija i kao Ters Bosanka, preminula je u 25. godini života prošle subote, te svoju obitelj i obožavatelje zavila u crno. Pokopana je prošlog ponedjeljka u naselju Novi Miljanovci.

Vezani članci Ivana Marić, Kozari putevi - 1 Nekoliko stotina ljudi odalo počast Bandiću i upisalo se u knjigu žalosti, u Kozari putevima organiziraju posebnu akciju: "Imamo samo riječi hvale za njega" Svijeća u ulazu u zgradu u Bužanovoj ulici Na ulazu u Bandićevu zgradu zapaljen je lampion, na zgradi Poglavarstva crna zastava

Kad se saznalo za smrt, nije se znalo od čega je nesretna instagramerica preminula, no sada se saznalo. Naime, uzrok smrti bio je srčani udar.

U međuvremenu se saznalo i kako je Esada bila kratko udana te kako je njezin suprug Ramo shrvan.

Esadin rodni Tešanj potresen je informacijama s obzirom na to da je istu večer kada je preminula objavljivala storije na svom profilu na Instagramu, na kojem je prati više od 11 tisuća ljudi. Samo nekoliko sati nakon što je objavila posljednji InstaStory - više je nije bilo.

Esada je inače završila studij Komunikacijskog fakulteta u Istanbulu te je tijekom studija osnovala nevladinu organizaciju Istanbul&I, volontirala u raznim nevladinim organizacijama i predavala engleski jezik. Zbog njezina talenta za fotografiju ugostio ju je i turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan 2016. godine, kao predstavnicu Bosne i Hercegovine.

Brojni prijatelji i obožavatelji opraštaju se od nje na društvenim mrežama. 

Svježe razvedena glumica pokazala gigantsko poprsje na crvenom tepihu