Nova prilika

Sonja i Gordan su ispali, no već se ove nedjelje zajedno s ostalih 5 ispalih parova bore za povratak u show

Josipa Pavičić i Sonja Kovač (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić i Sonja Kovač (Foto: Nova TV) Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić i Sonja Kovač (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić i Sonja Kovač (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić i Sonja Kovač (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić i Sonja Kovač (Foto: Nova TV) Josipa Pavičić i Sonja Kovač (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) +1 Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Galerija

Iduće nedjelje na plesni podij opet staju zvijezde Ana Vučak Veljača, Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Davor Garić, Damir Kedžo i Sonja Kovač.

Sonja Kovač i Gordan Vogleš u posljednjoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' napustili su show, no već u ovu nedjelju dobit će priliku zajedno s preostalih pet parova koji su ispali iz natjecanja vratiti se u show.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Spektakularna večer! Rezime prve emisije ''Plesa sa zvijezdama'': Josipine suze, vrući tango Nives i striptiz za kraj!

Naime, iduće nedjelje na plesni podij opet staju zvijezde Ana Vučak Veljača, Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Davor Garić, Damir Kedžo i Sonja Kovač skupa sa svojim plesnim partnerima. Koga gledatelji žele ponovno pratiti u plesnim cipelama, vidjet ćemo nakon nastupa šest parova koji će se boriti za naklonost žirija i publike već ove nedjelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Nakon pojedinačnih plesova šest parova vidjeli smo ove nedjelje i nastupe timova: ''CZ bolji'', koji su predvodili Ivan Šarić i Paula Jeričević, i tim ''Slatkiši'', na čelu sa Slavkom Sobinom i Gabrielom Pilić. Žiri je odlučio da je ''CZ bolji'' ipak bio taj tim, a to im je donijelo i dodatne bodove.

"Oduševili ste me jer moramo gledati prvo sinkronizaciju i u tome ste bili izvrsni. Ostavili ste fantastičan dojam", zaključio je Nicolas. "Parovi su bili na visokoj razini, formacije sinkronizirane, energija fantastična, pohvalio ih je Dinko. "Jako lijepo plešete, poštujete se, što je bitno za ovakav ples", rekla je Tamara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Tim "Slatkiši" plesao je jive. "Meni ste bili dosta ujednačeni, ali mislim da ste trebali malo bolje kondicijski otplesati", poručila im je Tamara. Almira je priznala kako je jive teža disciplina, ali da se tim previše raspadao. "Dopalo mi se što ste iskoristili hip-hop formacije i bili ste mrvicu manje sinkronizirani nego prvi tim", zaključio je Nicolas.

"Po mom ukusu bili ste koreografski neujednačeni, ali slatki ste bili", kratak je bio Dinko.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Joseph Baena i Mildred Baena (Foto: Instagram) Joseph Baena (Foto: Instagram) Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty) +4 Joseph Baena (Foto: Instagram) Celebrity Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene