Iduće nedjelje na plesni podij opet staju zvijezde Ana Vučak Veljača, Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Davor Garić, Damir Kedžo i Sonja Kovač.

Galerija


Sonja Kovač i Gordan Vogleš u posljednjoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' napustili su show, no već u ovu nedjelju dobit će priliku zajedno s preostalih pet parova koji su ispali iz natjecanja vratiti se u show.

Vezani članci Plesači showa Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Više od 10 tisuća šljokica i 500 metara materijala korišteno za prvu emisiju "Plesa sa zvijezdama"! Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Rezime prve emisije ''Plesa sa zvijezdama'': Josipine suze, vrući tango Nives i striptiz za kraj!

Naime, iduće nedjelje na plesni podij opet staju zvijezde Ana Vučak Veljača, Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Davor Garić, Damir Kedžo i Sonja Kovač skupa sa svojim plesnim partnerima. Koga gledatelji žele ponovno pratiti u plesnim cipelama, vidjet ćemo nakon nastupa šest parova koji će se boriti za naklonost žirija i publike već ove nedjelje.

Nakon pojedinačnih plesova šest parova vidjeli smo ove nedjelje i nastupe timova: ''CZ bolji'', koji su predvodili Ivan Šarić i Paula Jeričević, i tim ''Slatkiši'', na čelu sa Slavkom Sobinom i Gabrielom Pilić. Žiri je odlučio da je ''CZ bolji'' ipak bio taj tim, a to im je donijelo i dodatne bodove.

"Oduševili ste me jer moramo gledati prvo sinkronizaciju i u tome ste bili izvrsni. Ostavili ste fantastičan dojam", zaključio je Nicolas. "Parovi su bili na visokoj razini, formacije sinkronizirane, energija fantastična, pohvalio ih je Dinko. "Jako lijepo plešete, poštujete se, što je bitno za ovakav ples", rekla je Tamara.

Tim "Slatkiši" plesao je jive. "Meni ste bili dosta ujednačeni, ali mislim da ste trebali malo bolje kondicijski otplesati", poručila im je Tamara. Almira je priznala kako je jive teža disciplina, ali da se tim previše raspadao. "Dopalo mi se što ste iskoristili hip-hop formacije i bili ste mrvicu manje sinkronizirani nego prvi tim", zaključio je Nicolas.

"Po mom ukusu bili ste koreografski neujednačeni, ali slatki ste bili", kratak je bio Dinko.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana