Nije mu bilo spasa

Otkriven uzrok smrti slavnog repera: Liječnici mu nisu mogli pomoći

Mac Miller (Foto: Getty Images) Mac Miller (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mac Miller (Foto: Getty Images) Mac Miller (Foto: Getty Images) Mac Miller (Foto: Profimedia) Mac Miller (Foto: AFP) Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Getty) Ariana Grande i Mac Miller (Foto: Instagram) +0 Mac Miller (Foto: Profimedia) Galerija

Mac Miller preminuo je od posljedica srčanog uzroka, do kojeg je došlo nakon konzumacije droge i alkohola.

Američki reper i bivši dečko pjevačice Ariane Grande, Mac Miller umro je od posljedica slučajnog predoziranja fentanilom, kokainom i alkoholom.

Pogledaj i ovo Jessica Jaymes (Foto: Instagram) Imala je problema Otkriven uzrok iznenadne smrti slavne pornoglumice koja se godinama borila s raznim demonima

Ured okružnog tužitelja u Los Angelesu objavio je toksikološki nalaz koji pokazuje da je Macu presudila mješavina droge i alkohola, od čije je konzumacije preminuo u svom kalifornijskom domu 7. rujna ove godine.

Prema službenom izvještaju, pronašao ga je njegov asistent, u besvjesnom stanju, na krevetu, u položaju tijela kao da moli.

Asistent je odmah pozvao hitnu pomoć, rekavši im da je pjevač poprimio plavu boju i da krvari iz nosa.

Istražitelji su otkrili i kako su mu u džepu pronašli smotanu novčanicu od 20 dolara s tragovima bijeloga praha. Prazna boca alkoholnog pića nalazila se na noćnom ormariću pokraj kreveta na kojem je pronađen, a bočica s pilulama u kupaoni.

TMZ prenosi kako je za smrt 26-godišnjeg repera bila presudna kombinacija dvije navedene teške droge, ne nužno i količina koju je konzumirao.

Službeno, umro je od srčanog zastoja u svom domu, a liječnici hitne pomoći mogli su samo nažalost proglasiti smrt po dolasku.

Mac Miller borio se s ovisnošću o drogama i alkoholu godinama, što je bio i uzrok prekida veze s pop zvijezdom Arianom Grande u svibnju ove godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maya Berović (FOTO: Instagram) Maya Berović (FOTO: Instagram) Maya Berović (FOTO: Instagram) +0 Maya Berović (FOTO: Instagram) Celebrity Srpska Beyonce ozbiljno ugrozila folk zvijezde! Tamošnja estrada trese se pred ovom pjevačicom

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (FOTO: Instagram) Ecija Ivušić (FOTO: Instagram) Ecija Ivušić (FOTO: Instagram) +4 Ecija Ivušić (FOTO: Instagram) Celebrity Vatrena Ecija pronašla je stare fotke, pa se usput obratila svima koji je prozivaju da je posjetila kirurga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene