Mac Miller preminuo je od posljedica srčanog uzroka, do kojeg je došlo nakon konzumacije droge i alkohola.

Galerija


Američki reper i bivši dečko pjevačice Ariane Grande, Mac Miller umro je od posljedica slučajnog predoziranja fentanilom, kokainom i alkoholom.

Vezani članci Demi Lovato (Foto: Instagram) Prošlog ljeta pronašli su ju na podu vile, a danas živi zdravo i upravo je pokazala novog dečka Jessica Jaymes (Foto: Instagram) Otkriven uzrok iznenadne smrti slavne pornoglumice koja se godinama borila s raznim demonima

Ured okružnog tužitelja u Los Angelesu objavio je toksikološki nalaz koji pokazuje da je Macu presudila mješavina droge i alkohola, od čije je konzumacije preminuo u svom kalifornijskom domu 7. rujna ove godine.

Prema službenom izvještaju, pronašao ga je njegov asistent, u besvjesnom stanju, na krevetu, u položaju tijela kao da moli.

Asistent je odmah pozvao hitnu pomoć, rekavši im da je pjevač poprimio plavu boju i da krvari iz nosa.

Istražitelji su otkrili i kako su mu u džepu pronašli smotanu novčanicu od 20 dolara s tragovima bijeloga praha. Prazna boca alkoholnog pića nalazila se na noćnom ormariću pokraj kreveta na kojem je pronađen, a bočica s pilulama u kupaoni.

TMZ prenosi kako je za smrt 26-godišnjeg repera bila presudna kombinacija dvije navedene teške droge, ne nužno i količina koju je konzumirao.

Službeno, umro je od srčanog zastoja u svom domu, a liječnici hitne pomoći mogli su samo nažalost proglasiti smrt po dolasku.

Mac Miller borio se s ovisnošću o drogama i alkoholu godinama, što je bio i uzrok prekida veze s pop zvijezdom Arianom Grande u svibnju ove godine.

Srpska Beyonce ozbiljno ugrozila folk zvijezde! Tamošnja estrada trese se pred ovom pjevačicom

Vatrena Ecija pronašla je stare fotke, pa se usput obratila svima koji je prozivaju da je posjetila kirurga