Danas se u Beogradu održala komemoracija i posljednji ispraćaj Milene Dravić.

Galerija


Brojni kolege i prijatelji danas su se u Beogradu oprostili od glumačke legende Milene Dravić. Komemoracija je održana u Zvezda teatru, a na licima okupljenih mogla se primjetiti velika tuga, piše Alo.rs.

Vezani članci Milena Dravić i Dragan Nikolić (Foto: Screenshot Youtube) Velika ljubav Milene Dravić i Dragana Nikolića: Vjenčali su se u pauzi za ručak, a ostali zajedno 45 godina Milena Dravić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Susjedi otkrili kako Milena Dravić živi nakon smrti supruga: ''Pati za Draganom, ali to čini dostojanstveno''

Među prvima su stigli Rade ŠerbedžijaSeka Stablić, Dragan Bjelogrlić, Mima Karadžić, Kaća Žutić, Vojin Ćetković, Lena Bogdanović, ali i mnogi drugi.

Komemoracija za Milenu Dravić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL)
Komemoracija za Milenu Dravić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL)

Naravno, u prvom redu okupila se rodbina preminule glumice, a komemoraciju je nakon minute šutnje i filma o Mileninu životu govorom otvorio Dušan Kovačević.

Riječima su se od Milene oprostile i njezina kuma Seka Sablić, Anica Dobra, koja nije mogla suzdržati suze, Branislav Petrić te Vojin Ćetković, koji je okupljenima ispričao jednu od brojnih anegdota sa snimanja s glumicom.

Komemoracija za Milenu Dravić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL)
Komemoracija za Milenu Dravić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL)

Komemoracija je završena pjesmom Arsena Dedića "Milena" i gromoglasnim pljeskom koji je potrajao više od deset minuta.

Glumica je na posljednje počivalište ispraćena u 15 sati u Aleji zaslužnih građana, pored supruga Dragana Nikolića, čiju smrt nikad nije preboljela.

Podsjetimo, Milena je preminula 14. listopada u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, nakon teške bolesti.