Na Mirogoju

Njezina smrt sve iznenadila - Kolege uputile posljednji pozdrav Ani Karić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Smrt domaće glumačke dive sve je iznenadila, a posljednji pozdrav na Mirogoju uputile su joj brojne kolege.

Ana Karić bila je jedna od omiljenih domaćih glumica, a njezina smrt iznenadila je brojne kolege. Uputili su joj posljednji pozdrav na zagrebačkom Mirogoju, a mnogi nisu mogli suspregnuti suze.

Pogledaj i ovo Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića posljednje zbogom Massimo će biti sahranjen u Zadru, imao je i jednu želju, a evo gdje i kada će biti održana komemoracija

Velik gubitak: 'Svi koji su imali prilike dotaknuti Aninu auru su u šoku!'

Tamo je bio i glumac Mislav Čavajda koji se od glumice oprostio i putem Facebooka: 'Nikada nisam vidio damu tako lijepu, tako posebnu, tako.... drugačiju. Ostajem ukopan. Tvoja pojava ,pred mojim očima utjelovila je sva maštanja i moje apstraktne doživljaje svijeta. Bila si potvrda da se smije gledati drugačije, da se smije misliti drugačije,postojati drugačije. Kako u tome može biti išta loše,kada može biti tako lijepo kao ti?!'

Mnogo poznatih glumaca danas je bilo na Mirogoju. Među njima i Damir Markovina, Goran Bogdan, Doris Šarić - Kukuljica, Marija Roščić, Dragan Despot, Ksenija Pajić... i mnogi drugi.

Karić je 2010. nagrađena desetom jubilarnom nagradom 'Fabijan Šovagović' za poseban doprinos glumaca hrvatskom filmu. Za posljednji snimljeni film 'Noćni brodovi' Igora Mirkovića na filmskom festivalu u Puli 2012. dobila je Zlatnu arenu. Za isti film osvojila je i nagradu za najbolju glumicu na festivalu filma jugoistočne Europe. Nagrada u Parizu posebno je se dojmila. Glumica je za ulogu u 'Noćnim brodovima' govorila i da je Božji dar, jer je godinu dana ranije izgubila supruga, odvjetnika Ivana Thüra, s kojim je bila u braku 49 godina i dobila sinove Tomu i Petra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene