Nije bila dobro

Posljednje fotografije kraljice Elizabete otkrile su koliko je bila loše: "Bio je to znak da će preminuti kroz nekoliko dana"

Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta i Elizabeth Truss Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Elizabeta II. na balkonu Buckinghamske palače Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 1 Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 4 Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 1 Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 1 +6 Kraljica Elizabeta Galerija

Kraljica Elizabeta u javnosti se nije pojavila nekoliko mjeseci, a prema tvrdnjama liječnika, njezine posljednje fotografije otkrile su koliko joj je zdravstveno stanje bilo loše.

Kraljica Elizabeta II. preminula je spokojno u 97. godini, a sva njezina djeca požurila su u dvorac Balmoral, u kojem se nalazila, nakon što su se liječnici zabrinuli za njezino zdravlje. Nekoliko sati kasnije objavljeno je da je kraljica preminula okružena svojom obitelji.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

"Kraljica je danas poslijepodne umrla mirno u Balmoralu. Kralj i njegova supruga ostat će večeras u Balmoralu i sutra će se vratiti u London", pisalo je u službenom priopćenju tužne vijesti iz palače.

Uz nju su u trenutku smrti bili sin Charles i kći Anne, prinčevi William, Edward i Andrew stigli su u dvorac nedugo nakon što je preminula, a princ Harry iz Njemačke je doputovao nekoliko sati kasnije.

Vijest da je kraljici loše sve je poprilično iznenadila jer je samo dva dana ranije imala sastanak s novom britanskom premijerkom Liz Truss ,kojem je prisustvovala dobro raspoložena. Ipak, liječnica Deb Cohen-Jones kaže da je njezin izgled bio znak da će preminuti za nekoliko dana.

Objasnila je kako su znak tome zapravo bile kraljičine ruke, koje nisu bile normalne boje.

"To bi mogli biti dokazi periferne vaskularne bolesti. To je poremećaj cirkulacije krvi koji uzrokuje sužavanje, začepljenje ili grčenje krvnih žila izvan vašeg srca i mozga. To ponekad može rezultirati zatajenjem srca. Ako je vaša periferna cirkulacija toliko loša, organi ne dobivaju dovoljno krvi. To može biti znak zatajenja više organa", izjavila je za FEMAIL.

Neki od dobro poznatih simptoma uključuju povremenu bol, koja se može manifestirati kroz grčeve ili umor mišića, hladnoću zahvaćenog dijela tijela, utrnulost i bockanje. Ruke pokojne kraljice bile su na mjestima tamnije ljubičaste boje, što se obično događa kada srce više nije u stanju učinkovito pumpati krv.

Nažalost, liječnica je potvrdila da je kraljica patila od bolova, no da ne može se sa sigurnošću znati koliko dugo je to trajalo jer Elizabeta već neko vrijeme nije bila viđena u javnosti i često je nosila rukavice.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 3 +4 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Meghan je u posljednji tren odustala od odlaska kraljici, a predomislila se samo zbog jednog razloga?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom - 3 Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 +25 Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 Celebrity Kate Middleton snimljena je tijekom jednog od najtežih trenutaka u kraljevskoj obitelji, evo gdje su je uhvatili fotografi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene