Prava diva!

Vanna izbacila gole noge u prvi plan, i u šestom desetljeću izaziva divljenje gdje god da se pojavi!

Vanna - 2 Vanna - 2 DNEVNIK.hr 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 2 Vanna (Foto: PR) Vanna, Mia Dimšić, Damir Kedžo i Ivan Dečak Vanna (Foto: IN Magazin) Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Zsa Zsa i Vanna (FOTO:PR) Zsa Zsa i Vanna (FOTO:PR) Vanna (FOTO: Davor Višnjić/Pixsell) Vanna (FOTO: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Vanna (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) +4 Vanna - 1 Galerija

Vanna se na dodjeli diskografske nagrade Porin u Zagrebu pojavila u haljinici koja je u prvi plan stavila njezine vitke noge.

Naša proslavljena pjevačica Vanna u posljednje vrijeme izaziva divljenje gdje god da se pojavi, a da bude tako pobrinula se i na ovogodišnjoj dodjeli Porina u Osijeku.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 8 jeste li vidjeli ovaj video? Još svi pričaju o zubima koji su Miji Negovetić ispali dok je pjevala, javila joj se čak i Vanna zbog viđenih prizora!

51-godišnja Vanna u prvi je plan u kratkoj blještavoj haljini izbacila vitke noge na kojima joj mogu pozavidjeti i mlađe kolegice, koju je uskladila s krem cipelama na potpeticu. Pjevačica se može pohvaliti i da godine nisu ostavile puno traga na njezinoj figuri koju ponosno ističe u ovakvim kombinacijama.

Vanna je od 1998. godine u sretnom braku s našim filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, s kojim se nedavno pojavila u javnosti nakon dugo vremena. Zajedno imaju 21-godišnju kći Janu i 25-godišnjeg sina Luku, a Andrija iz prvog braka ima i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila i prvo unuče.

U svojim pričama na Instagramu pjevačica je ovih dana objavila Janinu fotografiju, koja je izrasla u pravu ljepoticu, a od mame je, osim plave kose, naslijedila i porculanski ten te vitku figuru.

"Curka navršila 21", napisala je Vanna uz fotografiju koju je objavila

Jana je očarala javnost kada se prije dvije godine pojavila u Vanninu spotu za pjesmu "Puna memorija", a već tada je bilo jasno da je mamina slika i prilika.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Donna Vekić - 11 In Magazin: Donna Vekić - 10 In Magazin: Donna Vekić - 9 In Magazin: Donna Vekić - 8 +5 In Magazin: Donna Vekić - 5 Celebrity Naša najljepša sportašica odlučila je preskočiti grudnjak, a ovako sređenu viđamo je u rijetkim prilikama!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Matija Cvek i Marko Kutlić - 1 Matija Cvek i Marko Kutlić - 4 Matija Cvek i Marko Kutlić - 3 +10 Matija Cvek i Marko Kutlić - 2 Celebrity Jedan od najpoznatijih parova naše estrade s lica ne skida osmijeh, večeras imaju i poseban razlog za slavlje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene