Bacala fore

VIDEO Žena je razvalila: Ako dosad niste čuli za nju - vrijeme je

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američka stand-up komičarka i glumica briljirala je u ulozi voditeljice na sinoćnjoj dodjeli MTV Movie Awardsa.

Ako vam ime popularne američke glumice i stand-up komičarke Amy Schumer dosad nije 'zvonilo' kao poznato, pravo je vrijeme da to promijenite. Simpatična Schumer sinoć je vodila dodjelu MTV Movie Awardsa, a dojmovi njenog voditeljskog nastupa još se uvijek ne stišavaju.

Pogledaj i ovo Amy Schumer (Foto: Instagram) Modni flop? Neočekivano dekoltirano izdanje ova glumica zapečatila je velikom mašnom, ovakav izrez sve je iznenadio!

Kao da je s druge planete: JLo zasjenila sve prisutne na MTV nagradama!

Popularna zvijezda, prema pisanjima svjetskih medija, sinoć je briljirala, i to više puta. Šalila se na račun svih nominiranih filmova i bez rezerve ih kritizirala, od 'Boyhooda' do 'Insurgenta'. Nije štedjela niti sebe. 'Pola vas nema pojma tko sam ja. A druga polovica vas misli da sam Meghan Trainor', našalila se na svoj račun već na samom početku dodjele.

'Okomila' se i na MTV, poručivši svim budućim dobitnicima večeri kako ne moraju brinuti oko duljine svog pobjedničkog govora. 'Nitko vam neće prekinuti govor nekom glazbom, jer, MTV je mreža koja odbija puštati glazbu', primijetila je 33-godišnja voditeljica.

Pripremite maramice: Trenutak Vin Diesela koji vas neće ostaviti ravnodušnima

Najveće ovacije zaradila je šalom o Hillary Clinton i One Directionu, aludirajući na najavljenu kandidaturu Clinton za predsjednicu SAD-a te na odlazak Zayna Malika iz One Directiona. 'Velike vijesti danas! Nakon mjeseci nagađanja, Hillary Clinton konačno je najavila da zauzima Zaynovo mjesto u One Directionu', rekla je Amy i sve nasmijala do suza.

Osim sjajnih šala, trenutak koji je zasigurno privukao najviše pažnje, bio je strastven poljubac simpatične voditeljice i atraktivne Amber Rose.

Nakon vođenja dodjele MTV-jevih nagrada, čini se kako ime Amy Schumer više neće biti nepoznato široj javnosti.

Get More: 2015 MTV Movie Awards, Full Episodes

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene