Vila izgrađena u 17. stoljeću nalazi se na otoku rijeke Temze, a imanje Georgea i Amal Clooney već je bilo pogođeno poplavom 2016. godine.

Galerija


Vila Georgea Clooneyja (58) i njegove supruge, odvjetnice Amal (42) pogođena je jakim poplavama u Engleskoj. Daily Mail javlja kako se rijeka Temza izlila iz korita, a teniski teren i veranda ispred vikendice holivudske zvijezde potpuno su uništeni.

Vezani članci George Clooney Dok svi šuškaju da se moćni par rastaje, ovog šarmera uhvatili su u rijetkom izlasku sa sinom u javnost George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Jedan od najmoćnijih parova na svjetskoj sceni se rastaje, a sve bi ih moglo koštati vrtoglavih 500 milijuna dolara?

Vila izgrađena u 17. stoljeću nalazi se na otoku rijeke Temze, a Clooneyjevo imanje već je bilo pogođeno poplavom 2016. godine. Holivudski glumac i odvjetnica uselili su se u englesku vilu sa svojim blizancima 2016. godine, nakon što su 18 mjeseci preuređivali čitavo imanje.

Veliko imanje na jugoistoku Engleske u Berkshireu na tržištu je bilo oglašeno za 7,5 milijuna funti 2014. godine, a još danas nije poznata točna svota koju je par platio za velebnu kuću. Mediji pretpostavljaju da se radi o 12 milijuna funti. Vlasnici imanja postali su odmah nakon glamuroznog vjenčanja 2014. godine u Veneciji.

Supružnici Clooney ranije su ovog mjeseca kontaktirali s vlastima u Engleskoj da im dopuste više mjere sigurnosti oko njihove kuće jer je imanje postalo popularno među turistima, a oni žele svoj mir.

Nives objavila urnebesnu snimku Gorana i Đokovića: Dok je Ivanišević spavao, Nole se dobro zabavljao!