Žarili su i palili

Okupljanje legendarnog boy benda ostalo u sjeni jednog čovjeka, nitko ga nije prepoznao: "Što mu se dogodilo?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski boy bend Thake That jedan je od nauspješnijih i najpopularnijih grupa svih vremena, a neki su se članovi dosta promijenili od vremena kada su svojim hitovima osvajali top ljestvice.

Jedan od omiljenih britanskih boy bendova svih vremena, legendarni Thake That, iznenadili su obožavatelje ponovnim okupljanjem i virtualnim nastupom iz svojih doma usred karantene u kojoj se Velika Britanija još uvijek nalazi zbog pandemije koronavirusa.

No njihovo je ponovno okupljanje ostalo u sjeni jednog od članova benda, kojeg jednostavno nitko nije uopće ni prepoznao. Naime, Mark Owen pojavio se duge prosijede kose, s brkovima na licu i nimalo nije ličio na sebe, barem ne u onakvom izdanju kakvog ga svi pamte.

Danas 48-godišnji Mark je udružio snage s bivšim kolegama iz benda, 49-godišnjim Garyjem Barlowom, 48-godišnjim Robbiejem Williamsom i 52-godišnjim Howardom Donaldom, i izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama. Naime, svi su zaključili da nevjerojatno nalikuje na Joea Exotica i što mu se zapravo dogodilo da je tako promijenio imidž.

"Zašto Mark Owen sada izgleda kao Tiger King", "Mark Owen misli da je Joe Exotic","Što mu se dogodilo", "Je li se Markov izgled večeras dojmio i vas ili samo mene", neke su od reakcija na društvenim mrežama.

Bend je bio aktivan od 1990. do 1996. godine, nakon čega su se ponovno okupili 2005. i od tada se povremeno zajedno pojavljuju i nastupaju, no onu slavu s početka karijere nikada nisu uspjeli vratiti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Take That (@takethat) on

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +1 Thylane Blondeau (Foto: Getty) - 1 Celebrity Prije desetak godina proglasili ju najljepšom djevojčicom na svijetu i izazvali kontroverze, a evo kako danas izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene