Michael J. Fox i Christopher Lloyd susreli su se u New Yorku i podsjetili nas na legendarni film "Povratak u budućnost".

Galerija


Prošlo je više od 20 godina otkako je glumcu Michaelu J. Foxu dijagnosticirana Parkinsonova bolest, koja ga ne sprečava da se i dalje bavi sviranjem, pojavljuje na društvenim događanjima i brine o ljudima koji se bore s istom bolešću kao i on.

Vezani članci Afere i Kumek - Bandić i žičara - 4 Film Kumek za rođendan Milana Bandića trebao bi razotkriti njegovu korupciju – On najavljuje dolazak: „Kakva bi bila premijera da Brad Pitt nije na njoj“ Filmski set, ilustracija - 1 "Lights, camera, action!" uskoro bi se moglo čuti i kod nas: Napravljen projekt izgradnje filmskog studija u Hrvatskoj

Michael se tako nedavno pojavio na pozornici s rock-legendom Joan Jett na godišnjoj gala večeri svoje dobrotvorne organizacije The Michael J. Fox Foundation u New Yorku.

57-godišnji Michael tamo se susreo i sa starim prijateljem, glumcem Christopherom Lloydom, kojemu je danas 80 godina i s kojim je glumio u jednom od najpopularnijih filmova svih vremena, legendarnom "Povratku u budućnost".

A ovo je bio pravi "povratak u prošlost" i prisjećanje na likove Martyja i Doca, koji su osvojili srca gledatelja diljem svijeta.

Michaelu je Parkinsonova bolest dijagnosticirana 1991. godine, no javnost je za to saznala tek sedam godina kasnije, a 2000. godine on je osnovao dobrotvornu organizaciju za pomoć oboljelima, odnosno za njezino istraživanje.

"Tada sam shvatio da je to bilo kao buđenje jer sam toliko dugo čuvao svoju tajnu. Dosad sam trebao biti nepokretan, a daleko sam od toga", izjavio je svojevremeno Michael, koji je s godinama pronašao način vlastite borbe protiv bolesti, i to u meditaciji.

Na gala večeri uz Michaela je bila i njegova supruga Tracy Pollan, s kojom je u braku više od 30 godina.

Hollywood se oprašta od Stana Leeja: "Bio je ikona i genij, dotaknuo je generacije i generacije''

Nina Erak o ulozi babe Zorke: ''Kad sam se vidjela u ogledalu, počela je borba''

Prije 23 godine snimila je jednu od najvrućih filmskih scena, a i danas je jednako seksi