Glenn Close i Michael Douglas prisjetili su se nekih prošlih vremena i zajedničkog filma ''Kobna privlačnost''koji im je donio svjetsku slavu.

Galerija


Holivudske zvijezde Michaela Douglas i Glenn Close obožavatelji će zauvijek pamtiti po uzbudljivim ulogama u filmu "Kobna privlačnost", svojevrsnom psihološko erotskom uratku iz 1987. godine.

Vezani članci Film Otac nominiran je za šest Oscara - 2 Ljude s demencijom više nikada nećete gledati istim očima. "Otac" je film o gubitku pamćenja koji nikada nećete zaboraviti Matthew McConaughey - 3 Govori na Oscarima koji su sve ostavili u čudu: Rekla da je jako zaljubljena u brata, sebe nazivao herojem, a jedan čak poručio da bi vodio ljubav sa svima

Nakon više od tri desetljeća od nominacija za čak šest prestižnih filmskih nagrada Oscar, Glenn i Michael ponovno su se susreli na pozornici i to kao prezenteri dodjele nagrada SAG Awards u Los Angelesu.

Ljubavnici s velikih ekrana nisu propustili priliku da se prisjete filma kojeg su zajedno snimili prije toliko vremena.

"32 godine su prošle od snimanja filma "Fatalna privlačnost" i 25 godina od osnutka ove nagrade, prošli smo kroz brojne promjene u našem poslu, industriji, način na koji smo povezani jedni s drugima i sa svijetom. No jedna konstanta koja nam koristi je zadovoljstvo postojanja, ujedinjuje nas zadovoljstvo što smo dio nečeg očaravajućeg", izjavio je Michael na pozornici.

A ovaj se dvojac na pozornici nije zatekao samo u prezenterskim ulogama. Naime, Glenn i Michael bili su nominirani za dobitnike SAG nagrade, koju je na kraju glumica i osvojila za izvanrednu glumačku izvedbu u kategoriji glavne ženske uloge u filmu "The Wife".

Film "Fatalna privlačnost" dobio je šest nominacija 1988. godine i to za najbolji film, najboljeg redatelja, najbolju glumicu, najbolju sporednu glumicu, najbolji adaptirani scenarij te za najbolju montažu.

Također je osvojio veliki uspjeh na kino blagajnama diljem svijeta, kao film čiji je budžet snimanja iznosio 14 milijuna dolara, a zaradio je više od 320 milijuna dolara.

Film je otvorio neka dotad zatvorena pitanja o braku, posljedicima, nevjeri i prikazivanju žena na filmu. Zbog svega navedenog, neke feministkinje su film ocrnile zato što je prikazao uspješnu i jaku poslovnu ženu kao psihopatkinju.

Raskrinkana tajna veza? Slavni par podivljao nakon što je saznao s kim im se viđa najstariji sin

Nije čudo što je Rakitić izgubio glavu za njom: Raquel blista u haljini koja otkriva dekolte i njezine vitke noge

Stručnjaci tvrde: Meghan Markle je poput princeze Diane, iz dana u dan sličnost je sve očitija

Nekad je bila velika zvijezda, odrastala u bogatstvu, a danas joj od toga gotovo ništa nije ostalo