Oni su vam obilježili djetinjstvo. Više nisu onakvi kakvima ih pamtite.


Zvijezda koje su vam obilježile djetinjstvo ili mladost najčešće se sjećamo zauvijek. Vjerujemo da je tako i sa ekipom serijala 'Policijska akademija'.

Vezani članci Policajac, ilustracija (Foto: Pixsell,Ivo Cagalj) Fijasko MUP-ova natječaja: Zapela potraga za novim policajcima pa snizili kriterije i produžili rok Policijska akademija, ilustracija (Foto: Pixsell, Borna Filic) Mladić upao na Policijsku akademiju, protupožarnim aparatom razbio izložbenu vitrinu i ispremetao je

Smotani i simpatični policajci nasmijavali su vas godina, počevši od davne 1984. godine, kada je objavljen prvi film ovog popularnog serijala. Prošlo je otad više od 25 godina, no i danas se lako nasmijati na njihove fore. Prisjetili smo se za vas zvijezda 'Policijske akademije'. Slijedi zabavni 'nekad i sad'.

Carey Mahoney - Steve Guttenberg

Steve je te davne godine osvojio naše simpatije. Danas mu je 57 godina, a i dalje ima dio svog starog šarma.

Karen Thompson - Kim Cattrall

Iako je poistovjećujemo s nekim drugim hitovima, Kim je karijeru počela preko policijske akademije. Tada je bila podjednako atraktivna, no smeđokosa. U međuvremenu se proslavila i postala plavuša. Ima čak 59 godina. Teško povjerovati.

Claire Mattson - Sharon Stone

Što reći o Sharon? U 'Policijskoj akademiji' glumila je novinarku. Kao što je bila atraktivna tada, atraktivna je i danas. Sharon ima seksipil koji ne blijedi, iako joj je 57 godina, i dalje je prelijepa.

Laverne Hooks - Marion Ramsey

Glumica danas ima 68 godina, a 'ostarjela' je sjajno!

Ganster Zed - Bobcat Goldthwait

Danas ima 53 godine, a tada je bio tek mladić. Bobcat se također sjajno drži.

Moses Hightower - Bubba Smith

Ljudi su obožavali Mosesa. Ostao je zapamćen po svom veselom duhu, glumačkoj i sportskoj karijeri. Nažalost, preminuo je prije pet godina.

Debbie Callahan - Leslie Easterbook

Leslie i danas izgleda sjajno. U seriji je glumila poručnicu Debbie. Danas ima 66 godina.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju