Katie Price (Foto:Getty)
Katie Price (Foto:Getty)

Planirali lažirati prometnu nesreću i oteti 14-godišnjeg dječaka.


Britanska starleta Katie Price otkrila kako ju je policija nedavno upozorila na potencijalnu otmicu njenog bolesnog sina Harveya nakon što su pronašli skriveni uređaj za praćenje pričvršen na njezinom autu. Ljude koji su sve isplanirali i htjeli izvesti otmicu u posljednji je trenutak spriječila policija.

Oni su, tvrdi Katie, planirali lažirati prometnu nesreću i oteti 14-godišnjeg dječaka, a zatim za njega tražiti milijun funti. 38-godišnja Katie je objasnila za ITV kako to nije prvi put da se to dogodilo. Majka petero djece tri je puta za sada bila na meti otmičara, piše York Press.

 

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on

Policija je čak morala pratiti njezinu djecu jer su planirali oteti Harveya, tvrdi Katie. 'Sve se to dogodilo nedavno, kada sam odvezla auto kod mehaničara. Iz policije su nazvali i rekli kako je mehaničar pronašao skriven uređaj za praćenje. Policija je zadržala moj auto kako bi sve istražili. Znali su tko će to učiniti i kako izvesti otmicu', otkrila je Katie.

Price je dodala kako je poduzela sve korake kako bi zaštitila svoju djecu, ali je svjedno zabrinuta. 'Možeš imati sve moguće osiguranje, ali ako se nešto dogodi i dok policija dođe, već bi nas uhvatili', zaključila je Price.

 

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on