Holivudska glumica Shailene Woodley uhićena je pred sam kraj mirnog prosvjeda, iako joj pravi razlog uhićenja nije bio jasan.


Mlada glumica Shailene Woodley uhićena je tijekom mirnog prosvjeda u Sjevernoj Dakoti. Prosvjed se održao protiv projekta gradnje naftovoda vrijednog 3,7 milijarde dolara koji bi prolazio kroz četiri američke države. Shailene smatra kako bi se tako ugrozilo zemljište i uništio okoliš, piše The BBC.

Vezani članci Ugostitelji su nedavno jednosatnim prekidom rada upozoravali na probleme zbog pandemije Ugostitelji nakon novih mjera upozorili: "Morat ćemo dignuti cijene, ne želimo biti lice Jihadi Johna protiv stožera" Prosvjed Vigilarea unatoč mjerama na Markovu trgu - 1 Nakon pucnjave na Markovu trgu udruga Vigilare održala skup: "Molili smo se i sve prijavili ranije"

Na prosvjedu je bilo više stotina ljudi, a 25-godišnja glumica ih je sve predvodila. 'Zgrabili su me za jaknu i rekli da me ne mogu pustiti kako bi dalje nastavila. Imali su pištolje i palice i nisu me htjeli pustiti”, rekla je glumica.

Prosvjed je prenosila uživo putem svog Facebook profila, baš kao i trenutak kada je započeo njezin proces privođenja.

Podsjetimo, glumica Shailene Woodley proslavila se ulogama u filmu ‘'Krive su zvijezde' i trilogijom ''Različita’' .