Veliko imanje koje je kupio dok je još bio u braku s Demi Moore, a na kojem je njegova obitelj zimovala posljednjih dvadesetak godina, Bruce Willis odlučio je – pokloniti.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Zimske radosti na Sljemenu Uz posebne mjere: Počinje sezona skijanja na Sljemenu, objavljene i cijene karata Zimske radosti na Platku Ništa od zimskih radosti u Austriji, Italiji i Francuskoj, ali zato skijališta u susjedstvu rade punom parom. Gostima čak plaćaju i PCR test

Naime, imanje koje je glumac kupio početkom 90-tih, kad je njegova slava bila na vrhuncu, jednostavno se više ne koristi toliko učestalo kao prije jer su mu djeca odrasla, pa je primijetio da zadnjih godina ionako ne koriste veliki posjed.

>> 'Malo sam rastrgan u posljednje vrijeme, izgubio sam prijatelje'

Shvatio je da su sve rjeđi zajednički odlasci na skijanje, pa je velikodušno odlučio prepustiti svoj posjed u Idahu udruzi Soldier Mountain Ski Area koja se brine o očuvanju okoliša i obližnjeg skijališta. 'Bio sam oduševljen načinom na koji se brinu o prirodi i skijalištu i nisam dvojio o tome kome ostaviti imanje', izjavio je glumac koji je ovime pokazao svoju humanitarnu stranu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook