Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon putovanja Australijom i Novim Zelandom na red je došla Škotska.


Prince William i Kate Middleton trenutno su u posjeti Strathearnu koji se nalazi u srcu Škotske. Prvo su posjetili Strathearn Community Campus u Crieffu gdje su ih dočekali brojni građani i djeca iz obližnjih škola koji su ih pozdravljali mašući zastavama.

Propusti postali međunarodni skandal - Sve zbog Kateine stražnjice

Vezani članci Princ William i Kate Middleton - 5 Pronađeno žensko truplo na imanju princa Williama i Kate Middleton: U tijeku je istraga Velika Britanija, koronavirus U dijelu Velike Britanije zabranili odlazak u goste: "Čini se da se virus širi u obiteljima, a ne u barovima"

Put ih je odveo u tvornicu viskija gdje su imali priliku naučiti nešto novo o najpoznatijem škotskom piću. I lijepa je Kate kušala slavno piće nakon čega se poprilično opustila. Za vrijeme kušanja čak je prokomentirala da joj se sviđa ponovno popiti malo alkohola jer za vrijeme trudnoće nije smjela ništa, piše Daily Record.

Nakon toga zabavljala se s djecom i radila različite grimase dok su je fotografirali. Fotografije pogledajte ovdje.

Tijekom cijelog posjeta dočekivali su ih ljudi obučeni u tradicionalne škotske odore i neizbježne karirane motive.

Kratko vrijeme kraljevski je par proveo pozdravljajući gomilu koja ih je dočekala i darivala ih cvijećem. No, jedan je poklon posebno razveselio Kate. Njihov sin George nije bio s njima, no ima i onih koji misle na malenog princa. Upoznali su svoju najveću obožavateljicu koja im je poklonila i zanimljiv dar.

Louisa Leckie, 11-godišnja djevojčica, princezi je poklonila velikog plišanog medvjedića odjevenog u tradicionalno škotsko odijelo.

'Bila je toliko uzbuđena što će sresti kraljevski par i bojala se da joj neće dati da im priđe.  Poklon je to za princa Georgea,a Kate je rekla da će maleni biti oduševljen.', rekao je njezin otac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook