Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Spot je snimljen u Trogiru i Kaštelima, a prizori ovih prekrasnih gradova vide se u spotu. Našlo se tu još prirodnih ljepota...


Klapa s mora tijekom četvrtka objavila je spot za pjesmu 'Mižerja' kojom će nas predstavljati ove godine na Eurosongu.

Vezani članci Damiano David Seksi Talijana s Eurosonga sada uspoređuju s princezom Dianom, a sve će vam biti jasno kada vidite fotke Albina Odabran je najgore odjeveni izvođač na Eurosongu, naša Albina završila je jako visoko na listi

Spot je snimljen u Trogiru i Kaštelima, a prizori ovih prekrasnih gradova vide sena snimci objavljenoj na YouTubeu. Naime, radnja spota se vrti oko toga da pjevači hodaju po gradu, pjevaju i upoznaju lijepe cure.

>> Pogledajte službeni spot: Imamo li šanse na Eurosongu?

Spot za Eurosong, točnije predstavljanje Hrvatske već je snimljen i objavljen prije mjesec dana, a taj će se spot prikazivati na kanalu Eurosnoga (Eurovision.tv).

  'Klapu s mora' čine: Marko Škugor iz klapa Kampanel (prvi tenor), Ante Gali iz Klape Sinj (drugi tenor), Nikša Antica iz klape Kampanel (prvi bariton), Leon Bataljaku iz klape Crikvenica (drugi bariton), Ivica Vlaić iz klapa Sebenico (bas), te Bojan Kavedžija iz klape Grdelin (bas). Kako vam se sviđa spot?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook