Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovotjedna Scena Dnevnika Nove TV pripremila je zanimljive teme iz svijeta showbiznisa, od Sarajevo film festivala pa sve do priče o dubrovniku koji je postao centar društvenih događanja! Pogledajte!


Sarajevo sljedećih dana živi s filmom. Sinoć je počeo još jedan Sarajevo film festival. U samo 19 godina postao je najvažniji festival regije te nezaobilazna stanica filmske industrije, ali i brojnih poznatih osoba iz kulturnog i javnog života regije. A sve to u Sarajevu prati Ivana Nanut!

>> Will Poulter o ljubljenju s Jennifer Aniston - 'Najmučnija scena koju sam snimao'

Vezani članci DNEVNIK.hr ljeto je započeo kao najčitaniji domaći news portal Zahvaljujući vama DNEVNIK.hr je ljeto započeo kao najčitaniji domaći news portal Slika nije dostupna Scena donosi: Što slušaju političari te intervju sa slavnom spisateljicom!Dubrovnik u centru elektronske glazbe


Dubrovnik je ovih dana središte elektronske glazbe. Povijesna tvrđava Revelin ovo ljeto mjesto je zabave za sve poklonike te glazbe. Zasiguno zanimljv spoj povijesnog i modernog - mnoge je turiste ostavio bez daha.

Robert De Niro slavi 70. rođendan!

Legendarni hollywoodski glumac poznat po ulozi Vita Corleonea u filmu Kum - Robert De Niro - danas navršava 70 godina! Legendarni glumac dobitnik je 2 Oscara, a čak 5 puta je bio nominiran. Kum, razjareni bik, Taksist, Vrućina, Analiziraj ovo - samo su neke od uspješnica ikone filmskog svijeta. Iako u osmom desetljeću, DeNiro snima punom parom - ove godine mu tako izlazi čak 7 filmova, a 3 je već snimio za sljedeću godinu. DeNiro je vlasnik i nekoliko restorana, suosnivač New Yorškog Tribeca film festivala. Uz sve to ima i 6-ero djece.

Za ovotjedni styling Martine Podgorski pobrinula se Anamarija Asanović. Kako je izgledala ovotjedna Scena Dnevnika Nove TV, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook