Iako je posljednji mandat u Saboru zastupnicima krenuo tek krajem 2016. neki su iz saborskih klupa ipak znatno promijenili svoj izgled.

Galerija


Prošlo je tek nešto više od dvije godine od kako je sazvan posljednji Sabor. Brojna nova i neka stara lica griju saborske klupe, a mi smo zagrijali svoju stolicu i prekopali arhivu da se podsjetimo kako su neki od zastupnika izgledali na početku mandata, a kako izgledaju danas.

Vezani članci Glasačka kutija, ilustracija Posljednji je dan kampanje, u ponoć počinje izborna šutnja Hajdaš-Dončić, Rainer i Radin dobili nove Audije Potpredsjednici Sabora Reiner, Radin i Hajdaš-Dončić dobili nove luksuzne Audije, Brkić i Petrov odbili

Neki su smršavjeli, neki se kao malo udebljali, a neki paze na liniju kao i prvog dana.

Tako je recimo Miro Bulj u dvije godine dobio pokoji kilogram. Fotografije jasno pokazuju da ovaj zastupnik voli papati pa se na prvu vidi da se malo opustio.

Za razliku od njega, Domagoj Hajduković počeo je više paziti na svoju liniju. On je danas mršaviji nego prije godine i izgleda znatno elegantnije.

Furio Radin nije znatno drugačiji, ali isto je vidljivo da je nabacio koji kilogram. On je uglavnom uvijek isti, no kroz godine malo je izgubio vitku liniju kakvu je imao nekada.

Ali zato Sabina Glasovac pazi na liniju kao prvoga dana. Kada smo izvukli stare fotke gotovo da nismo vidjeli razliku.

Pogledajte našu galeriju. S lijeve strane je fotografija danas, a desno je s početka mandata.

Kolindina dvojnica obratila se javnosti: ''U Hrvatskoj vlada blagostanje, a ne s*anje''

Šuput pokazala u čemu je dočekala zaručnika na Valentinovo, a otkrila je i kako je Nenad reagirao na viđeno

Franka Batelić i Vedran Ćorluka poveli preslatkog gosta na romantičnu večeru za Valentinovo