Pogledajte fotografije sa svadbenog slavlja Marka Pjace i Marije Pavičić.

Galerija


Nogometaš Marko Pjaca ove je subote oženio svoju dugogodišnju djevojku Mariju Pavičić, a sada su stigle fotke s njihova svadbenog slavlja u Zagrebu.

Vezani članci Mate Rimac Mate Rimac oštro osudio napise o volu od 800 kilograma na svojem vjenčanju: "Oko toga sam se svađao s raznim ljudima" Boris Johnson Iščekuje i šesto dijete: Boris Johnson potajno se oženio svojom 23 godine mlađom zaručnicom

Mladenci su fotkani dok su plesali prvi ples, a na svadbi su za glazbu bili zaduženi Minea i Jole. Mladenka je nosila elegantnu dugu vjenčanicu, dok je mladoženje odabrao klasično odijelo.

Među uzvanicima je bio i nogometaš Filip Krovinović, a Pjaca je ranije otkrio kako će mu kum biti još jedan nogometaš, Vlaho Veneti, koji je prošli je tjedan na Instagramu objavio fotografiju s njegove momačke te je tako i otkrio da se uskoro ženi.

Na društvenim mrežama isplivale su i snimke bakljade nakon samog vjenčanja, pa se čini kako zabave nije nedostajalo.

Marko i Marija zajedno su od ljeta 2017. godine, a javnost je za njihovu vezu saznala kada su zajedno snimili reklamu za jedan šampon za kosu.

Inače, Pjaca je trenutni igrač Genoe CFC, gdje je na posudbi iz Juventusa, a prije pet godina je transferom iz Dianama u Juventus vrijednim 23 milijuna eura postao najskuplji dinamovac u povijesti te taj rekord drži i danas.

Treba li se Lepa Brena zabrinuti zbog ovih prizora? Vitko tijelo i duge noge koje bi baš svakog zavarale!

Kakve moćne čizme Indira ima! Ultra-kratka haljina pala je u potpuno u drugi plan pored ovog modnog detalja!