Dalibor Andonov Gru izgubio je život u nesreći prilikom kitesurfinga kada je pao u vodu.

Galerija


Slavni srpski reper Dalibor Andonov Gru, izgubio je život u tragičnoj nesreći koja mu se desila prilikom kitesurfinga, prenosi Blic.

Do nesreće je došlo u popodnevnim satima kada je Dalibor pao u vodu kod Nautičkog kluba "Zemun". Iz vode su ga izvukli prijatelji, no hitna pomoć utvrdila je smrt na mjestu događaja, piše Blic za kojeg su svjedoci izjavili kako je repera navodno udarila šipka.

"Vozio je dasku sa zmajem i podigao mu se zmaj dva ili tri puta, te je tada nastao problem. Mislimo da ga je udarila neka šipka, odmah poslije toga. Već je bio plav kada smo ga izvukli i najvjerojatnije se onesvijestio od udarca", izjavili su svjedoci koji su se našli u obližnjem restoranu

U tijeku je očevid nesretnog događaja, a više detalja bit će uskoro poznato. 

Telegraf saznaje kako je Dalibor bio iskusan u kitesurfingu, kojim se godinama bavio, čemu svjedoče i fotografije na društvenim mrežama. Upravo tamo se brojni šokirani prijatelji i kolege opraštaju od njega. 

Dalibor Andonov Gru rođen je 8. ožujka 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a poslije toga u Beograd. Glazbom se počeo baviti nakon srednje škole. Bio je poznat i kao veliki zaljubljenik u ekstremni sportove, neko je vrijeme trenirao vaterpolo, a bavio se i skijanjem i košarkom. 

S pjesmom “Biću tu” je 1996. godine postao jedan od najpopularnijih repera ne samo u Srbiji i cijeloj regiji, nakon čega je objavio albume “Vetrenjače”, “Gru 2”, kompilaciju “95-2000” te mnoge druge.  

Iza njega su ostali supruga Danica te sinovi Relja i Vuk.