Pretjerala?

Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

Iva Grgurić - 3 Iva Grgurić - 3 Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 6 Iva Grgurić - 2 Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 3 Iva Grgurić - 2 Iva Grgurić - 1 +0 Iva Grgurić - 3 Galerija

Pobjednica "Zadruge" Iva Grgurić na Instagramu je objavila video u kojem se pohvalila novim, nikad većim grudima, no nisu svi oduševljeni rezultatom.

Hrvatska starleta Iva Grgurić proslavila se u regiji kada je prije dvije godine pobijedila u srpskom realityju "Zadruga" i osvojila nagradu od čak 50 tisuća eura.

Pogledaj i ovo Paula Hublin i Filip Đukić - 1 Planirali su svadbu Hrvatica i njezin dečko iz srpskog realityja prekinuli zaruke, on se nervozno oglasio: ''Ne šaljite mi podršku i sranja''

Pobjeda u showu donijela joj je i veliku popularnost na Instagramu gdje je prati preko 225 tisuća ljudi, a na društvenoj mreži sada se pohvalila novim grudima.

Iva je objavila video u kojem zavodljivo pozira u kupaćem kostimu s izrezom do pupka, a u prvom planu su njezine nikad bujnije grudi.

Iako je za svoj izgled dobila brojne komplimente, mnoge je i šokirao izgled njezinih grudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Grguric (@iva_grguric_official)

"A joj, kakva si", "Spojile su ti se grudi", "Više nemaš dvije, nego jednu", "Prezgodna si, ali grudi izgledaju grozno", neke su od kritika koje je dobila, a kasnije je ugasila komentare ispod videa.

Iva je nedavno za srpske medije otkrila i kakvi je muškarci najviše privlače.

"U ljubavi nema pravila. Energija između partnera je važnija od godina. Ipak, kroz život sam uvijek birala starije muškarce. Važno mi je da je partner dominantan, jer sam i ja takva, a klinci su nezreli. Ulazila sam u veze s onima koji su bili baš dosta stariji od mene. Onda sam upoznala muškarca koji je samo malo stariji od mene, a bolji od svih sa kojima sam bila", zaključila je Iva u intervjuu za Informer.

Prije nego što je postala javnosti poznata zahvaljujući reality showu, Iva je okušala sreću pred kamerama u potpuno drugačijoj ulozi. Naime, pojavila se u spotu za pjesmu "Ludo volim te" dvojca Shomy i Vuki 2014. godine, u kojem je vidno drugačije izgledala prije estetskih zahvata.

I dok neki komentiraju kako pretjeruje sa zahvatima, Iva se na to ne obazire. Na Instagramu redovito dijeli detalje iz privatnog, ali i poslovnog života.

Nakon pobjede u Zadruzi medijima je istaknula kako je odlučila izgraditi karijeru, a ulazak u reality show bio joj je prečica za blistavu budućnost. Srpski su je mediji povezivali s poduzetnikom iz Bosne i Hercegovine Marinkom Zovkom, ali u Zadruzi se upoznala s Filipom Đukićem te je s njim započela romansu još dok je show trajao.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Snježana Schilinger Snježana Schilinger +9 Mladen Grdović Celebrity Poslije tužnih Grdovićevih scena Snježana Mehun stala u njegovu obranu: ''Ovo više nije on, želim mu brz oporavak''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 2 Loni Willison - 3 Loni Willison - 4 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +2 Loni Willison (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekad predivna i uspješna žena godinama je beskućnica, no jedan skupi detalj na njoj sad je mnoge začudio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene