Interes za njom ne jenjava

Hrvatica koja je pobijedila u srspkom showu mami muške uzdahe, a evo i što ona kaže tko kod nje ima šanse

Iva Grgurić - 7 Iva Grgurić - 7 Iva Grgurić/Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 6 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 2 Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 3 Iva Grgurić - 1 +0 Iva Grgurić - 7 Galerija

Pobjednica reality showa "Zadruga" Iva Grgurić otkrila je kakve muškarce voli i što misli o nogometašima i pjevačima.

Hrvatica Iva Grgurić proslavila se u našoj regiji nakon što je prije dvije godine pobijedila u srpskom reality showu "Zadruga", a otada zanimanje javnosti i medija za njom ne jenjava.

Pogledaj i ovo Iva Grgurić - 3 Pretjerala? Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

Na profilu na Instagramu prati ju 225 tisuća ljudi s kojim dijeli seksepilne i atraktivne fotografija za koje dobiva same komplimente, a Iva je sada odlučila javno otkriti kakve muškarce preferira i tko ima najbolje šanse za osvajanje njezinog srca.

"U ljubavi nema pravila. Energija između partnera je važnija od godina. Ipak, kroz život sam uvijek birala starije muškarce. Važno mi je da je partner dominantan, jer sam i ja takva, a klinci su nezreli. Ulazila sam u veze s onima koji su bili baš dosta stariji od mene. Onda sam upoznala muškarca koji je samo malo stariji od mene, a bolji od svih sa kojima sam bila", zaključila je Iva u intervjuu za Informer.

Komentirala je i nogometaše i pjevače i tko ju od njih više privlači.

"Nisam imala iskustva ni s jednima, ni s drugima, ali svakako su to nogometaši. Popularniji su od pjevača, a za njih se odlučuju i starlete i pjevačice. Pretpostavljam da znaju zašto", izjavila je Iva.

Uz to zaključila je da su pjevačice uspješnije od starleta jer pružaju ljudima nešto konkretno i imaju što ostaviti iza sebe.

Iva je prije dvije godine odnijela pobjedu u srpskom reality showu Zadruga te je dobila nagradu od čak 50.000 eura, a nakon toga je postala i voditeljica vremenske prognoze na jednoj srpskoj televiziji.

Prije nego što je postala javnosti poznata zahvaljujući reality showu, Iva je okušala sreću pred kamerama u potpuno drugačijoj ulozi, a u to je vrijeme potpuno drugačije i izgledala. Naime, pojavila se u spotu za pjesmu "Ludo volim te" dvojca Shomy i Vuki 2014. godine, u kojem je vidno drugačije izgledala prije estetskih zahvata.

I dok neki komentiraju kako izgleda kao druga osoba, Iva se na to ne obazire. Na Instagramu redovito dijeli detalje iz privatnog, ali i poslovnog života.

Nakon pobjede u Zadruzi medijima je istaknula kako je odlučila izgraditi karijeru, a ulazak u reality show bio joj je prečica za blistavu budućnost. Srpski su je mediji povezivali s poduzetnikom iz Bosne i Hercegovine Marinkom Zovkom, ali u Zadruzi se upoznala s Filipom Đukićem te je s njim započela romansu još dok je show trajao.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Beatrice Vendramin - 3 Beatrice Vendramin - 1 Beatrice Vendramin - 2 Beatrice Vendramin +16 Beatrice Vendramin - 11 Celebrity Pogledajte zašto su lijepu Talijanku prozvali prvim dekolteom Cannesa, bome je našla način da se priča o njoj

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 +8 Milica Pavlović - 5 Zanimljivosti Srpska pjevačica izazvala pravi kaos na maturalnoj večeri, ispunila je obećanje jednom mladiću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene