Ashley Graham popularizirala je plus-size modele u dotad okrutnom modnom svijetu.

Galerija


Ona je popularizirala plus-size manekenke u modnom svijetu.

Vezani članci Njujorški hipsteri Njujorški hipsteri nekako su uspjeli prijeći svaku granicu modnog ukusa, pogledajte u čemu sve izlaze Božićne brade (Foto: boredpanda.com) Odlične božićne ideje za sve bradonje, spremite se na vrijeme za blagdane

Radi se o Ashley Graham, koja ima posao iz snova: putuje svijetom, nosi prestižne revije te snima brojne reklame i editorijale, a posljednjih dana provodi se na rajskoj plaži reklamirajući vlastite kupaće kostime "Swimsuits For All".

O tome je redovito izvještavala svoje obožavatelje na Instagramu, kojih je sada 8 milijuna, a kao uvijek, oni su je zasuli komplimentima na račun izgleda.

Iako je Ashley doista prekrasna, mnogi joj zamjeraju što promovira nezdravi način života, iako se ona često javlja iz teretane. Također, ljepotica je i izgubila koji kilogram od svojih modnih početaka koji nisu bili nimalo laki.

Naime, Ashley se godinama trudila probiti u svijetu mode, ali modna industrija nije gledala blagonaklono na žene koje ne spadaju u kategoriju dotad privilegiranih mršavica.

No trudom i upornošću brineta ne samo da je uspjela već je i otvorila vrata okrutnog modnog svijeta ostalim plus-size damama, koje su danas jednako zaposlene kao i ostale manekenke.

Ashley kao najpoznatija među njima doista radi punom parom te i dalje razbija sve predrasude. 

Nespremni za poziranje: Pogledajte kako se dečko Milanke Opačić u javnosti ponaša prema njoj

Svladala ga policija: Sin legendarnog glazbenika prijetio da će aktivirati bombu u zračnoj luci u Londonu

Tko to grli golišavog ćelavog Hrvata za kojim žene lude? ''Stalno su mi slale fotografije i snimke''