Iako ih modni svijet godinama nije doživljavao, plus-size ljepotice stigle su na velika vrata zahvaljujući Ashley Graham.

Galerija


Ona je zaslužna za popularizaciju plus-size ljepotica u vrlo okrutnom modnom svijetu.

Vezani članci Iggy Azalea (Foto: Instagram) Bespotrebno vole fotošop, ali pravu istinu o njihovu savršenom tijelu ipak razotkrivaju paparazzi! Ashley Graham (Foto: Profimedia) Dok se najpoznatija plus size manekenka ''ubijala'' od treninga, pažnju je ipak ukrao njezin zgodni muž isklesanog tijela

Iako ih modni svijet godinama nije doživljavao i dopuštao da budu dio njega, plus-size ljepotice stigle su na velika vrata u njega, sve zahvaljujući 31-godišnjoj Ashley Graham, koja je svakako najzaposlenija i najpopularnija.

Zanosna brineta radi punom parom, a često je i na listama najpoželjnijih žena na svijetu.

Iako ima višak kilograma, brojni muškarci i žene smatraju je seks-simbolom, a taj je status dokazala i na posljednjem snimanju koje je odradila u donjem rublju.

Iako je izgubila određeni broj kilograma otkad se pojavila na sceni, vrlo je odlučna u tome da neće drastično mršavjeti zbog pozitivnih reakcija javnosti na njezine raskošne obline kojima se često hvali i na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Ashley je u sretnom braku s filmašem Justinom Ervinom, s kojim se vjenčala 2010. godine nakon godinu dana veze i "čistoće".

Par često ističe kako je zaljubljen kao i prvog dana, a Justin je ljepotici najveća podrška. 

Ivanku Trump su prihvatili, ali nju ne: Slavnu manekenku obitelj njezinog supruga ponižava već godinama