Top!

Djevojke koje već godinama osvajaju natjecanja u Hrvatskoj i regiji oduševile su žiri Supertalenta: ''Vrijedite za deset plesnih klubova!''

Martina Tomčić, Maja Šuput, Davor Bilman i Janko Popović Volarić bili su oduševljeni prvim nastupom nove sezone Supertalenta, a za to su zaslužne djevojke iz Plesnog studija Korak iz Čakovca.

Plesni studio Korak iz Čakovca prošle je nedjelje otvorio prvu emisiju nove sezone Supertalenta na Novoj TV. Već u prvim minutama oduševile su žiri u sastavu Martina Tomčić, Maja Šuput, Davor Bilman i Janko Popović Volarić, a svi su imali samo riječi hvale za njih.

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

"Toliko ste snažni da vrijedite za deset plesnih klubova", rekla je Martina. "Sve je bilo kako treba, točno ste prikazali ono što ste htjeli, fino, čisto, izvrsno i energično", dodao je Janko, a Maja je naglasila da su došli s dobrom vibrom, energijom, koreografijom. "Top, apsolutni top", zaključila je. "Plesno, društveno, energetski, emotivno ste svima donijeli korist, tako da bravo", naglasio je Davor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Virna Hošnjak (@virnahosnjak)

Djevojke nisu oduševile samo žiri popularnog showa, već to rade svugdje gdje se pojave. Već nekoliko godina sudjeluju na brojnim natjecanjima diljem Hrvatske i regije, a njihov klub ima i posebnu priču.

Plesni studio Korak pokrenut je 2015. godine nakon što se voditeljica kluba Virna Hošnjak, inače koreografkinja, plesačica i učiteljica, vratila u svoj rodni kraj iz Zagreba. Njezin klub danas broji preko 300 članova. U klubu najviše plešu urbane plesove, iako vježbaju sve – hip-hop, balet, jazz dance. Voditeljica ističe kako joj je bitno da djeca upiju ljepotu pokreta i ritam.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PLESNI STUDIO KORAK (@plesnistudiokorak)

Na Supertalentu su se predstavili grupom od 17 plesača u dobi od 13 do 30 godina, a točka koju su izveli nastala je za vrijeme karantene, osmišljena u dnevnom boravku kada im nije bilo moguće sastati se u dvorani i vježbati.

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Madirazza i keramika - 13 +0 Katarina Madirazza Celebrity Našu lijepu glumicu u novoj sezoni hit-serije gledat ćemo u posve drugačijem izdanju, a pozitivne reakcije na promjenu imidža dobiva i iz inozemstva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene