Jake emocije

Emotivna Maja Šuput zbog dirljivog trenutka nije mogla prestati plakati: ''Jedva čekam da odete''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 1 Pedro Soltz, Lara Soltz Pedro Soltz, Lara Soltz Pedro Soltz, Lara Soltz Pedro Soltz, Lara Soltz PEDRO, LARA LIS I VALENTINA Ples sa zvijezdama ep 10 Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +17 Pedro Soltz, Valentina Walme Galerija

Pedro Soltz u desetoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' zaplesao je s kćeri Larom i pobudio emocije i kod publike i kod žirija, ali i kod Maje Šuput.

U desetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesnim parovima pridružili su se i posebni gosti pa je tako s Pedrom Soltzom i Valentinom Walme zaplesala njegova kći Lara.

Pogledaj i ovo Helena Janjušević Opa! Mentorica našeg hit-showa mamila poglede na rođendanu Maje Šuput, evo i zašto!

Pedrova kćer jako se veselila svom prvom plesu na televiziji. S tatom i Valentinom, kao najmlađa plesačica popularnog showa, otplesala je jive i raznježila sve u studiju, a posebice Maju Šuput. 

"Povijest se ponovila. Kao što je Valentinu prve plesne korake naučio njen tata, tako je i Lara s tatom otplesala svoj prvi ples. Ekipa bili ste sjajni", kazala je Maja pa je komentirala Larinu izjavu prije nastupa, kada je rekla da svake nedjelje glasuje za svojeg tatu puno puta.

Pedru su se oči zasuzile i jedva je uspio naći riječi kojima opisao koliko mu je ovaj nastup bio poseban.

"Meni je ovo bilo predivno iskustvo", kazala je Lara, a u to vrijeme zaplakala je i Valentina.

Maja je tada također već bila slomljena i rekla je kako jedva čeka otići pobrisati suze.

"Ovo je bilo jako simpatično i super. Mislim da je ovo jako značajno i Lari i tati i mami. Lara svaka ti čast. Ono što sam vidjela danas u ovom plesu je da ti je totalni fokus bio na Lari, ali to nećemo zamjeriti. Vrckavost i plesnost je bila prisutna i s ovom toplom i poučnom priču mislim da ste kupili i nas i publiku", emotivna je bila Larisa Lipovac Navojec.

"Kompletna priča, jako ste se dobro snašli. Ali jive koraci nisu bili baš kompaktni", kratak je bio Igor Barberić.

"Lara bila si super! Stvarno će vam ostati uspomena za čitav život. Ti si pazio na Laru puno više nego na korake i to svaki roditelj zna", istaknula je Franka.

"Vrlo lijepa koreografija simpatično familijarna atmosfera. Za Laru 10+, a za tebe ono što su rekle djevojke je zapravo istina. Koncentrirao si se previše na kćer i malo si izgubio sebe", komentirao je Marko Ciboci.

Pedro i Valentina osvojili su 33 boda žirija za drugi ples večeri.

Lara je uoči nastupa izjavila: "Jako sam uživala cijeli ovaj tjedan plešući s tatom i jedva čekam nedjelju i naš zajednički nastup. Treninzi mi uopće nisu bili teški i nadam se da će se naša koreografija svidjeti gledateljima i žiriju."

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić, Marko Mrkić Marko, Jelena i Maja - 8 Jelena Perić, Marko Mrkić Marko, Jelena i Maja - 7 +36 Maja Drobnjaković Celebrity Ona je mlada žena koja postiže naoko nemoguće: Zbog bolesti je ostala bez noge, a ogromna je inspiracija mnogima!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Franka Batelić +34 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Celebrity Franka u slatkom topiću otkrila dekolte i utegnuti trbuh, očarala u kombinaciji u kojoj je nismo dugo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene