Marko Petrić i Gabrijela Pilić u sedmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" izveli su quickstep i plesnim koracima nas odveli u tridesete godine.

Galerija Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić +27 Marko Petrić, Gabriela Pilić

Marko Petrić i Gabrijela Pilić su u vremeplovu showa"Ples sa zvijezdama" otplesali quickstep, a upravo zahvaljujući tom nastupu Marko je dobio laskavu titulu favorita i to od strane žirija.

Vezani članci Franka Batelić Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu! Maja Šuput S Majina dekoltea nije lako skinuti pogled, a pažnju kradu i vrckavi detalji!

Svojim su nas plesom odveli u tridesete godine, a Marko je priznao kako mu je to razdoblje jedno od najdražih iz povijesti. 

"Mislim da je tebe ova emisija i ovaj cijeli koncept totalno rastvorila, i emotivno i glumački i plesački. Mislim da slušaš svaku našu sugestiju i to te odvelo jako visoko, a mene je vinulo do visoke ocjene", poručila je Larisa Lipovac Navojec Marku nakon nastupa.

"Toliko ste tjedana s nama i nema boljeg osjećaja od ovog kojeg ja sad osjećam, od ovog ponosa. Rasteš iz tjedna u tjedan i polako, ali sigurno si se nametnuo kao jedan od favorita ovog natjecanja" Bravo Marko!", zaključila je Franka Batelić.

"Ti si lagano krenuo u ovu emisiju, napredovao si polagano i moram reći da si za mene večeras sebi otvorio kandidaturu za finale ovog showa. Svake emisije se kod tebe vidi napredak u plesu", pohvalio ga je i Marko Ciboci.

Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban! Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +36 Franka Batelić

Je li ovo jedno od najboljih izdanja Maje Šuput? Originalni dekolte i frizura koja joj zbilja stoji odlično! Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +33 Maja Šuput - 3

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju