"Nije fer"

Mnoge je rastužilo što više neće gledati našeg zgodnog glumca u omiljenom showu, a on je opet pokazao čime je zaludio gledateljice

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić i Gabriela Pilić MARKO I GABRIELA Ples sa zvijezdama ep 11 Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Gabriela Pilić i Marko Petrić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić i Gabriela Pilić Marko Petrić i Gabriela Pilić +9 Marko Petrić, Gabriela Pilić Galerija

Marko Petrić i Gabriela Pilić napustili su show "Ples sa zvijezdama" u polufinalu, a nakon ispadanja oglasili su se na Instagramu i zahvalili navijačima.

U polufinalu "Plesa sa zvijezdama" show su napustili Marko Petrić i Gabriela Pilić.

Pogledaj i ovo Gabriela Pilić i Marko Petrić Ima tu i predrasuda Žiri mu je dodijelio laskavu titulu, ali bez lijepe Gabrijele ne bi to bilo to: "Izvlači iz mene ono što ni sam nisam znao da imam"

Marko i Gabriela plesali su strastveni paso doble i od žirija su dobili 36 bodova, no presudili su im glasovi publike. Marko je i ovaj put pokazao koliko je truda i rada potrebno za svaku izvedbu te je zajedno s Gabrielom u vatrenom izdanju zapalio publiku. 

"Nismo tužni, nismo razočarani, sretni smo i zahvalni što smo došli do tu do kud smo došli", poručili su u videu u pričama na Instagramu nakon ispadanja iz showa, a zatim su se oglasili i pismeno.

"Ljudi hvala vam od srca na svemu, svakoj poruci, glasu, lijepom komentaru. Presretni smo i prezadovoljni sa svojim putovanjem i izvedbama da za tugu nema mjesta. Imamo uspomene za cijeli život. Hvala, hvala, hvala", poručili su uz zajedničku fotografiju na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gabriela Pilić (@gabriela.pilic)

"Bili ste divni", "Gušt vas je bio gledati", "Jednostavno nije fer. Imali ste odlične plesove, koreografije...bili ste mi među favoritima", "Najbolji! Odlični plesači, jednostavne i simpatične osobe", nizali su se komentari njihovih vjernih navijača, a podršku su im poslale i Bojana Gregorić Vejzović te Albina koje su ranije napustile show.

U finalu showa "Ples sa zvijezdama" za pobjedu e se boriti četiri para, a jedna od finalistkinja je i Markova djevojka, plesačica Valentina Walme koja je mentorica Pedru Soltzu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Brian Austin Green i Sharna Burgess - 1 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 7 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 8 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 5 +20 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 2 Celebrity Bivši suprug jedne od najljepših žena na svijetu sreću je pronašao s plesačicom s kojom će uskoro dobiti dijete

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene