Šarmantni marko

Proteklih mjeseci osvojio je srca gledatelja, a sad ih je oduševio jednim posebnim detaljem na sebi!

Marko Ciboci Marko Ciboci Nova TV 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci +18 Marko Ciboci Galerija

Markantni Marko Ciboci osvojio je srca gledatelja tijekom ove sezone showa ''Ples sa zvijezdama'', a ovaj put posebno je upečatljiv bio sako koji je nosio.

Tijekom proteklih mjeseci prozvali su ga najstrožim članom žirija ''Plesa sa zvijezdama'', no svejedno je osvojio srca gledatelja.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci "Najpoznatija u RH" Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

Osim svojim oštrim i iskrenim komentarima, Marko Ciboci pažnju plijeni i svojom pojavom - držanjem, osmijehom, ali i modnim izričajem.

Ovog puta mnogi su primijetili kako je klasične crne hlače uspješno uskladio sa sakoom s plavim detaljima.

Marko je u plesnim krugovima već dobro poznat i osvojio je brojne nagrade, ali ovim showom se predstavio široj publici.

"U plesu sam preko 30 godina, od plesnih stilova prošao sam kroz ritmiku i balet te suvremeni ples, no stilovi u kojima sam se profilirao su latinskoamerički i standardni plesovi te Theater Arts u kojem sam i finalist Svjetskog Kupa. Osim plesne edukacije, magistrirao sam hortikulturu na Agronomskom Sveučilištu u Zagrebu, certificirani sam koreograf te sam trenutno u fazi pripreme doktorskog rada na polju Plesne Psihologije u Londonu", otkrio nam je Marko u intervjuu.

Nije krio koliko ga veseli to što je član žirija. 

"Biti član žirija u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama me izrazito veseli iz nekoliko razloga. Prvi je taj što volim biti dio projekta gdje se promiče plesna kultura i pozitivna energija, a drugi je taj što sam dio plesnog projekta u zemlji gdje sam rođen i gdje sam odrastao", priznao je Marko.

Marko je radio s domaćim i svjetskim zvijezdama, a evo koga bi posebno izdvojio.

"U Hrvatskoj sam imao zadovoljstvo raditi na projektu s violončelisticom Anom Rucner, a iz svijeta bih izdvojio suradnju s gradonačelnicom i gradskim kulturnim uredom Las Vegasa gdje sam imao priliku surađivati s nekoliko svjetskih poznatih glazbenika", pohvalio se Marko.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 +21 Maja Šuput - 3 Celebrity Dva poprilično visoka proreza zbog kojih su se mnogi zapitali jedno i čupavi detalj koji je nemoguće ne primijetiti!

1/54 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec +49 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Outfit kojim je Larisa iznenadila: Pojavila se u kombinaciji u kojoj je dosad još nismo vidjeli!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene