Prvi korak je tu!

Zgodni mentor iz našeg hit-showa otkrio čuju li se uskoro svadbena zvona, a evo i zašto je svima poručio da mu drže fige!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić i Marko Mrkić - 1 Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Davor Garić, Jelena Perić i Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić +8 Jelena Perić, Marko Mrkić Galerija

Marko Mrkić i njegova plesna partnerica Jelena Perić polufinalisti su showa "Ples sa zvijezdama", a on je u razgovoru za DNEVNIK.HR otkrio možemo li uskoro očekivati i njegov prvi, svadbeni ples.

Marko Mrkić i Jelena Perić doplesali su do polufinala showa "Ples sa zvijezdama" i to zahvaljujući iznimnim plesačkim vještinama koje su i mentor i njegova učenica pokazivali iz emisije u emisiju.

Pogledaj i ovo Mislav Čavajda i Filip Vidović Što se to sprema? Uz plesne parove plesat će i njihov gosti: Pogledajte pripreme za posebnu nedjeljnu emisiju!

Vjetar u leđa davala im je i velika podrška gledateljima i vjernim navijačima, među kojima su i njihovi prijatelji i članovi obitelji, među kojima i Markova mama Ružica čije komentare on nerijetko dijeli na svom profilu na Instagramu, a koji osvajaju sve simpatije, no za kritike nema mjesta.

"Mama Ružica, u kontekstu showa, mi ne bi uputila kritiku ni da joj je zadnje, a i kad nismo objektivno najbolji tu emisiju, potrudit će se da se osjećam tako. Mama je mama", otkrio je Marko.

Marko i njegova plesna partnerica Jelena kliknuli su na prvu, a plesna energija i kemija među njih gotovo pa da je opipljiva, a evo kako bi Marko opisao Jelenu u samo tri riječi.

"Energična, emotivna i zbilja talentirana - sve što ti treba za ovaj show!", zaključio je Marko.

Marko i u privatnom životu ima dugogodišnju partnericu, djevojku Anteu Franjić s kojom i živi, a njihove zajedničke trenutke dijeli na društvenim mrežama. Čuju li se možda uskoro kakva svadbena zvona i zna li kako će izgledati njihov prvi svadbeni ples?

"Za prvi ples još uvijek ne znam hoće li biti napucan, kompleksan i pomalo pretenciozan kakav se očekuje s obzirom da plešemo oboje ili neka smirenija, intimnija varijanta. Pjesmu već imamo, tako da je prvi korak tu. Svadbena zvona i moje žuljanje koljena još nisu u vidu, pa ćemo o prvom plesu i svemu ostalom nakon što Antea pristane, držite fige", poručio je Marko.

Dok Marka bračne vode tek čekaju, njegova partnerica Jelena u sretnom je braku, a dodatnu sreću u životu donio joj je upravo show u kojem sudjeluje i u kojem je plesne tehnike svladala kao od šale.

"Znala sam da nemam dvije lijeve, ali nisam znala da ću dogurati ovoliko daleko. Moram priznati da sam se bojala kako ću pohvatati koreografije i tehnike kroz cijeli ovaj period, ali evo, uspjela sam"; ponosno je zaključila Jelena.

Jelenu na Instagramu prati milijun ljudi od kojih joj mnogi savjetuju i preporučaju da se i profesionalno počne baviti plesom.

"Imponiraju mi komplimenti kao takvi i jako sam zahvalna, ali ipak ću se držati svoga posla. Ples je bio jedna kratka i divna avantura, a sve naučeno ću iskoristiti na svadbama", kaže Jelena.

Kao zaposlenoj ženi, supruzi i mami malenog dječaka ponekad je bilo teško uskladiti sve obaveze, a show će pamtiti samo po divnim uspomenama.

"Najteži je svakako bio nedostatak slobodnog vremena, a najdraže što sam upoznala divne ljude ispred i iza kamere kao i činjenica da sam plesala u najdražem showu", zaključila je. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +8 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise, Kate Middleton i princ William +25 Tom Cruise - 2 Zanimljivosti Svi su primijetili nešto čudno dok je Tom Cruise stajao pored Kate Middleton, a evo i u čemu je tajna

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene