Sve je objasnio!

Maja i Mešin se fino našalili na njegov račun, nije mu mogla prešutjeti jednu stvar, ali evo kako ju je umirio!

Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin - 6 Igor Mešin - 5 Igor Mešin - 4 +2 Igor Mešin - 3 Galerija

Maja Šuput i Igor Mešin blistaju u ulogama voditelja druge emisije showa "Plesa sa zvijezdama", a na početku su se našalili na račun prve emisije.

Maja Šuput i Igor Mešin spektakularno su otvorili drugu emisiju showa "Ples sa zvijezdama", a već na samom početku dobro su se našalili.

Pogledaj i ovo Nika Jelić i Asim Ugljen Ušao u povijest Asimu je pošlo za rukom nešto što nikome dosad nije: ''Ovo je bila jedna ozbiljna borba!''

Naime, nakon što je Igor prošle nedjelje malo zabrinuo gledatelje, Maja ga je u startu u šaljivom tonu pitala je li pio kakve lijekove prije večerašnje emisije uživo, na što joj je on odgovorio da su svi lijekovi pod ključem.

Dodao je i da mu je ona bez obzira na to večeras jako lijepa te joj udijelio komplimente.

Podsjetimo, Igor se nakon prošle emisije "Plesa sa zvijezdama" oglasio na društvenim mrežama i objasnio što mu se točno dogodilo.

"Posljednjih dana mučim se s akutnom alergijom i sinoć mi baš nije bilo lako. Prije emisije sam popio i tabletu koja je imala zeznute nuspojave kad moraš odraditi live emisiju u ulozi voditelja.Hvala publici na razumijevanju, sretan sam danas kad vidim da je emisija okupila gledatelje u tako velikom broju. Veselim se idućoj emisiji u nedjelju, do tada mi je prioritet srediti alergiju da ne sredi ona mene", poručio je Mešin zabrinutim gledateljima.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Mario Ožbolt - 6 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 5 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 4 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 +15 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Celebrity S prezgodne Albine teško je bilo skinuti pogled: U mini haljini zavladala je plesnom scenom, ali nekima je nešto ipak falilo!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +0 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Na prvi pogled zakopčana do grla, ali Maju ovakvu još niste vidjeli, a tu je i jedan skriveni detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene